Γεννηματά: Το πόσο θέλει ο καθένας να αυτοεξευτελιστεί είναι δικό του θέμα – ΒΙΝΤΕΟ

«Τα κουτσομπολιά τα οποία γράφονται του καφενείου και κομμωτηρίου τα χαρίζω σε αυτούς που τα γράφουνε. Το πόσο θέλει κανείς να αυτοεξευτελιστεί είναι δικό του θέμα και προσωπική του επιλογή» τόνισε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Η κα. Γεννηματά, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ανέφερε: «Είναι πολύ βαρύ να κατηγορούμαστε για πολιτική συναλλαγή, ούτε λίγο, ούτε πολύ. Εγώ δεν μένω στα περιστατικά, ούτε στη διάψευσή τους και δεν με αφορούν, ούτε οι συναντήσεις σε ταβέρνες, ούτε τίποτα από όλα αυτά», και συμπλήρωσε: «Δεν με αφορούν αυτά τα περιστατικά και οι συναντήσεις. Εμένα με ενδιαφέρουν οι πολιτικές επιλογές».  

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για λυσσαλέο χτύπημα που δέχεται αυτή τη στιγμή η παράταξη, «επειδή είναι αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στη λογική της αυτόνομης πορείας», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεχόμαστε μία χυδαία επίθεση τις τελευταίες ημέρες η οποία λέει ευθέως ότι υπάρχει μία πολιτική συναλλαγή και ότι εμείς ψηφίσαμε να πάνε οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ, δηλαδή αυτό που ζητούσαμε από την αρχή να γίνει από την κυβέρνηση, ότι αυτό το πράξαμε όχι για λόγους αρχής, αλλά γιατί υπήρχε μία συναλλαγή. Αυτό είναι απαράδεκτο», είπε η κα. Γεννηματά.

Στην επισήμανση ότι Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι ο ίδιος θα καταψήφιζε, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: «Αυτού του είδους οι παρεξηγήσεις για το τι έγινε και τι δεν έγινε με το συντονιστικό έχουν λυθεί στον εσωτερικό του κόμματός μας και δεν αφορούν κανέναν».

«Ο μοναδικός ήταν. Όλη η υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα είχε μια διαφορετική άποψη. και τα ζητήματα αυτά λύνονται στο εσωτερικό του κόμματος και στα όργανα», σχολίασε για τη θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

«Μαζί είμαστε με τον κ. Βενιζέλο και δεν υπάρχει καμία οξύτατη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και τον κύριο Βενιζέλο. Πολιτικά είναι τα ζητήματα», συμπλήρωσε η κα. Γεννηματά.

«Τα δε κουτσομπολιά τα οποία γράφονται του καφενείου και κομμωτηρίου τα χαρίζω σε αυτούς που τα γράφουνε. Το πόσο θέλει κανείς να αυτοεξευτελιστεί είναι δικό του θέμα και προσωπική του επιλογή. Εγώ μένω στην επίθεση την πολιτική. Είναι απαράδεκτο, χυδαίο. Το έχω διαψεύσει κατηγορηματικά», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση της ΝΔ στην κυβέρνηση

Μεγάλες προσδοκίες από την επίσκεψη Ομπάμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ