Θεοδωράκης: Θετικό ότι υπάρχει περίπου ένα 10% που βλέπει θετικά το Ποτάμι

«Είναι θετικό ότι υπάρχει περίπου ένα 10% του κόσμου που βλέπει θετικά το Ποτάμι», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης από την Πάτρα ερωτηθείς για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

«Το ποσοστό αυτό θεωρεί ότι το Ποτάμι πρέπει να υπάρχει, να είναι ζωντανό και να εκπροσωπείται» πρόσθεσε.

Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε επίσης ότι «αυτό που προσπαθούμε να πείσουμε το 10% της κοινωνίας το οποίο μας βλέπει θετικά, είναι ότι δεν υπάρχουν άλλοι για να το ψηφίσουν, αυτοί πρέπει να το ψηφίσουν».

Σχετικά με τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι «το 3%, το 3,5% και 2,5% που μας δίνουν οι δημοσκοπήσεις πρέπει να γίνει ένα μεγαλύτερο ποσοστό, για να μπορέσουμε να πιέσουμε το πολιτικό σύστημα στις λύσεις της λογικής, στις λύσεις, υπέρ των πολλών».

Όσον αφορά γενικότερα στις δημοσκοπήσεις, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι «περίπου το 50% του κόσμου αρνείται να τοποθετηθεί ανάμεσα στα κόμματα».

«Νομίζει δηλαδή ο περισσότερος κόσμο ότι δεν μπορεί να υπάρξει ελπίδα, ούτε επόμενη ημέρα» επεσήμανε ο κ. Θεοδωράκης προσθέτοντας ότι αυτό που συμβαίνει σήμερα στην οικονομία, «καθρεπτίζεται και στις δημοσκοπήσεις, δηλαδή μία αίσθηση αδιεξόδου».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Η απάντηση του νέου κυβερνητικού εκπροσώπου για τον Φίλη – ΒΙΝΤΕΟ

Λεβέντης: Ας γίνει μια φορά και το χατίρι της ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ