Βίτσας: Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν κινδυνεύουν

«Καλύτερα να σωπάσουν αυτοί οι οποίοι δεν ανακαλούν στη μνήμη τους τα ιστορικά γεγονότα και πολύ περισσότερο, μιλάνε για τα κυριαρχικά δικαιώματα μιας χώρας, που έχει αποδείξει και με τον αγώνα και με τη θυσία, στην οποία αναφερόμαστε και σήμερα, ότι έχει και τη δυνατότητα και την ικανότητα να τα περιφρουρήσει» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, απαντώντας σε ερώτηση της ΕΡΤ, σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις των προέδρων της Τουρκίας και της Αλβανίας

Τη σχετική δήλωση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έκανε από το Χαϊδάρι -όπου πραγματοποιήθηκε ο «Αγώνας Δρόμου Μνήμης και Τιμής: Μπλοκ 15».

«Η Ελλάδα είναι μια φιλειρηνική χώρα, που δεν διεκδικεί από κανέναν τίποτα και σέβεται τις Διεθνείς Συνθήκες. Όμως, κανείς να μην τολμήσει να σκεφτεί καν ότι μπορούμε να καθίσουμε στο τραπέζι της συζήτησης για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα» σημείωσε.

«Άρα, ο ελληνικός λαός μπορεί να είναι ήρεμος και σίγουρος ότι τα κυριαρχικά μας δικαιώματα δεν κινδυνεύουν επ’ ουδενί, ό,τι και να λένε, όποιος και να το λέει» κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Δείτε επίσης:

Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου

Κουμουτσάκος: Η αναξιόπιστη κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει κανένα νέο ξεκίνημα

Παυλόπουλος σε πολυτέκνους: Υποχρέωση του κράτους η προστασία της πολύτεκνης οικογένειας 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ