Κουρουμπλής: Με πανελλαδικές εξετάσεις στο Λιμενικό

«Μπροστά μας είναι η συζήτηση για το χρέος και η ποσοτική χαλάρωση, το προσφυγικό και είναι και η νευρικότητα στην Τουρκία» τόνισε ο νέος υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής και Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή, προσθέτοντας: «Εμένα δεν με ανησυχούν αυτά που λέει ο Ερντογάν, με ανησυχεί η αποσταθεροποίηση της Τουρκίας».

«Χρειάζεται πολύ μεγάλη εγρήγορση από όλους μας» υπογράμμισε ο κ. Κουρουμπλής ενώ αναφερόμενος στο υπουργείο που αναλαμβάνει και συγκεκριμένα στην έρευνα και τη διάσωση, σημείωσε:

«Κι εκεί πρέπει να προσπαθήσουμε να δούμε αυτές τις αδυναμίες και πρέπει με πολύ γρήγορο τρόπο να τις ιάνουμε. Και κυρίως, εκεί που πρέπει να γίνει πολύ σοβαρή παρέμβαση, είναι η αξιοκρατία στον συγκεκριμένο χώρο. Για παράδειγμα, επιτέλους, δεν μπορεί να είναι η Αστυνομία, να έχει μπει –και πολύ σωστά- η Πυροσβεστική στις πανελλήνιες εξετάσεις και να μην μπει το Λιμενικό. Μόνο έτσι θα αναβαθμίσουμε την ποιότητα των στελεχών. Πρέπει να κάνουμε τομές».

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Μάρδας: Δεν μας κάρφωσαν σε κάποια καρέκλα…

Κικίλιας: Οι εξελίξεις είναι μη αναστρέψιμες

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ