ΛΑΕ: Ανασχηματισμός για γέλια και για κλάματα

Ο Αλ. Τσίπρας δεν θέλει και δεν μπορεί να αναγνωρίσει κάτι που γίνεται αντιληπτό από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού: ότι το πρόβλημα για τον τόπο και την κυβέρνησή του είναι ο ίδιος και το καταστροφικό μνημόνιό του και όχι τόσο οι υπουργοί του, αναφέρει η Λαϊκή Ενότητα σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

«Ο ανασχηματισμός που επιχείρησε ο Αλ. Τσίπρας είναι για γέλια και για κλάματα. Επιβεβαιώνει το πλήρες κυβερνητικό αδιέξοδο, δεν αντέχει ούτε ως φτηνός αντιπερισπασμός και το μόνο που εγγυάται είναι ότι η κυβέρνησή του θα πάει ακόμα χειρότερα, ακόμα πιο δεξιά και αντικοινωνικά και ακόμα πιο τυφλά και καταστροφικά μνημονιακά στο δρόμο της εθνικής υποτέλειας», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΛΑΕ, και συνεχίζει:

«Καμία κυβέρνηση και ποτέ σε αυτήν τη χώρα όταν κατέρρεε δεν μπόρεσε να διασωθεί με ανασχηματισμούς. Ο ανασχηματισμός Τσίπρα, δείχνει πολιτική ένδεια, αποτελεί ομολογία αποτυχίας και αυτό που σίγουρα θα επιτύχει είναι να επιτείνει την κατάρρευση της νεομνημονιακής κυβέρνησής του, επισπεύδοντας το τέλος της.

Ο τόπος, όσο ποτέ χρειάζεται μια δημοκρατική αντιμνημονιακή ανατροπή και ένα μεγάλο μέτωπο όλων, ανεξαιρέτως, των ριζοσπαστικών δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων.

Αυτό το αντιμνημονιακό μέτωπο γίνεται ακόμα πιο επίκαιρο και επείγον μετά τον ανασχηματισμό Τσίπρα και η σύστασή του είναι βέβαιον ότι θα ανατρέψει ριζικά το σημερινό καταστροφικό μνημονιακό σκηνικό», υπογραμμίζει η ΛΑΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ο Χρηστίδης για τον ανασχηματισμό: “Να τους χαίρεστε εκεί στη δήθεν αριστερά”

ΔΗΜΑΡ για τον ανασχηματισμό: Ακόμη μια άσκηση εσωκομματικών ισορροπιών

Ποιοι μπήκαν – Ποιοι έφυγαν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ