Άδωνις: Θα συμβάλουμε εποικοδομητικά στο ΕΣΡ μόλις ψηφιστεί αυτό που υποσχέθηκε ο Βούτσης

«Μόλις την Πέμπτη ψηφιστεί αυτό που υπεσχέθη ο κ. Βούτσης εχθές στη Βουλή, δηλαδή η επιστροφή των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ και η κατάργηση του αριθμού τέσσερα για τις άδειες, αμέσως μετά η ΝΔ θα συμβάλει εποικοδομητικά και θα φτιάξουμε ΕΣΡ» δήλωσε o αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη

«Η ΝΔ από την αρχή είχε την ίδια στάση. Τι λέει η ΝΔ στον κ. Παππα, πρώτον θα επιστρέψεις τις αρμοδιότητες στο ΕΣΡ, είπε εχθές ότι θα το κάνει, δεύτερον θα αφαιρέσεις τον αριθμό των τεσσάρων αδειών, δεσμεύτηκε ο κ. Βούτσης ότι θα το κάνουν την Πέμπτη» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «η διάσκεψη θα γίνει την Πέμπτη αλλά δεν είναι αναγκαστικό ότι με την πρώτη θα τα βρούμε. Όταν ψηφιστεί ο νόμος που καταργεί το νόμο Παππά μετά θα μπούμε εποικοδομητικά για να κάνουμε ΕΣΡ. Η ΝΔ ποτέ δεν ήταν αντίθετη στο να γίνει ΕΣΡ».

Αναφερόμενος στη δήλωση του κ. Μεϊμαράκη ότι ήρθε η ώρα η ΝΔ να επανεξετάσει τη στάση της για τη συγκρότηση ΕΣΡ, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «ο κ. Μεϊμαράκης δεν είπε τίποτα άλλο από αυτό που είπε όλη η ΝΔ».

Ερωτηθείς για τον εάν είναι λύση αυτή τη στιγμή οι εκλογές ο κ. Γεωργιάδης απάντησε «οι εκλογές είναι λύση γιατί θα μειωθούν οι φόροι, μεγαλύτερη αποσταθεροποίηση στην οικονομία από την παραμονή του κ. Τσίπρα στην εξουσία δεν υπάρχει. Οι διεθνείς αγορές θεωρούν τον Τσίπρα τοξικό πολιτικό προϊόν. Έχει έρθει η ώρα για πολιτική αλλαγή».

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Τον Μιχάλη Σταθόπουλο προτείνει ο Θεοδωράκης για πρόεδρο του ΕΣΡ

Μαξίμου: Θετικό ότι η ΝΔ μπαίνει στη συζήτηση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ

Μεϊμαράκης: Είναι ώρα να επανεξετάσουμε τη στάση μας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ