Καμμένος: Αυτός που έβριζε τον Καραμανλή – Άδωνις: Έχεις παραιτηθεί καμιά 70αρια φορές – ΒΙΝΤΕΟ

«Από τη ΝΔ διεγράφη όποιος δεν συμφωνούσε με τα άκρα. Όποιος δεν συμφωνούσε με τη σύμπλευση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ» σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Εάν δούμε ποιοι είναι έξω από τη ΝΔ σήμερα και δεν μιλάω για τον εαυτό μου ή για το Βύρωνα Πολύδωρα, θα δούμε ανθρώπους όπως ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Γιώργος Καλαντζής, νέα παιδιά από την ΟΝΝΕΔ, όπως ο Δάνης Τζαμτζής, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος. Όσοι δεν ήμασταν υπέρ της απόψεως να γίνει αντιπρόεδρος της ΝΔ εκείνος που έβριζε τον Καραμανλή μέχρι χθες» συνέχισε ο κ. Καμμένος.

«Αναφέρεστε στον κ. Γεωργιάδη» ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης;

«Βεβαίως στον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Βορίδη, τον κ. Πλεύρη… αυτούς που ο Κώστας Καραμανλής ονόμαζε άκρα κι έλεγε δεν συνεργάζομαι» απάντησε ο κ. Καμμένος. 

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Στον κ. Καμμένο απάντησε με παρέμβασή του στην ίδια εκπομπή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όλοι αυτοί που ανέφερε ο κ. Καμμένος ως ευρισκόμενοι εκτός της ΝΔ είναι μέσα στη ΝΔ και στηρίζουν τον κ. Μητσοτάκη» επεσήμανε.

«Είναι σχεδόν χυδαιότητα εν τη απουσία τους να αναφέρει το όνομά τους ο Πάνος Καμμένος ένας σφοδρός πολιτικός αντίπαλος της ΝΔ, μόνο και μόνο για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.  

«Να μη μας λέει ο κ. Καμμένος ότι δεν αλλάζει απόψεις, γιατί γελάνε μέχρι και οι γάτες. Έχει παραιτηθεί μέχρι σήμερα καμία 70αρια φορές για να κρατάει τελικά την καρέκλα του με κόλλα στιγμιαία» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης:

Κουμουτσάκος: Προηγούνται οι θεσμοί και έπονται τα πρόσωπα για το ΕΣΡ – ΒΙΝΤΕΟ

Καμμένος: Δεν πρότεινα εγώ τον Πολύδωρα

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ