“Πόλεμος” Γεωργιάδη – Κουμουτσάκου

Βαθύτερες ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές εντός της ΝΔ αναδεικνύονται από την αναταραχή που προκάλεσαν στο γαλάζιο στρατόπεδο οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τις… άσχημες μνήμες που υπάρχουν μέχρι και σήμερα σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ από όπου πέρασε για χρόνια ο κομμουνισμός.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος αποδοκίμασε ανοιχτά τον κ. Γεωργιάδη, ανάλογη στάση κράτησε και ο συνυποψήφιος του στις εσωκομματικές εκλογές Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ στη γαλάζια κοινοβουλευτική ομάδα ακούστηκαν ηχηρές γκρίνιες που έφτασαν μέχρι το Μοσχάτο για την αντιπολιτευτική ατζέντα που ακολουθεί ο αντιπρόεδρος του κόμματος δίνοντας επικοινωνιακές «ανάσες» στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη έχουν δώσει ειδικές «οδηγίες» σε βουλευτές της ΝΔ προκειμένου να κλείσει εδώ και τώρα το ζήτημα πριν πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο κ. Γεωργιάδης υποχρεώθηκε σε ολική ανασκευή των όσων είπε, ωστόσο αργά χθες το βράδυ ξέσπασε διαδικτυακός «καβγάς» όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος ανήρτησε ένα κείμενο με παραπομπή στην ιδρυτική Διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας κατά των διαχωριστικών γραμμών του παρελθόντος:

Το μήνυμα του κ. Κουμουτσάκου έρχεται στον απόηχο των δηλώσεων Μητσοτάκη από την Ελευσίνα για τις διαχωριστές γραμμές μεταξύ Αριστεράς, Κέντρου και Δεξιάς που πλέον, όπως είπε, δεν υπάρχουν.

Στην οδό Πειραιώς ωστόσο όλο το χθεσινό 24ωρο επικράτησε μεγάλη αναταραχή, καθώς στελέχη του κόμματος που παρακολουθούν το διαδίκτυο βρέθηκαν μπροστά σε ένα μπαράζ αρνητικών μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον… Γιώργο Κουμουτσάκο.

Το απόγευμα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναρτά αυτό το κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο η απάντηση ήρθε από τον ίδιο τον κ. Κουμουτσάκο μέσω του Twitter επίσης:

Πυροσβεστική παρέμβαση επιχείρησε αργά χθες το βράδυ η Ντόρα Μπακογιάννη (Κontra) η οποία προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν είναι βαρίδι, είναι ένας άνθρωπος με γνώσεις, καλά διαβασμένος και εμείς ως ΝΔ στο ευρωπαϊκό συμβούλιο έχουμε κάνει αγώνα για να μην υπάρχουν πλέον τέτοιες αναφορές στα ευρωπαϊκά κείμενα» είπε η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηρίζοντας ουσιαστικά τον κ. Γεωργιάδη λέγοντας πως “διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του γιατί ποτέ δεν είπε για φυλακίσεις κομμουνιστών…”.

ΠΗΓΗ: real.gr

Διαβάστε επίσης:

Κουμουτσάκος: Η Δημοκρατία και ο πλουραλισμός δεν έχουν τιμή

Ο Άδωνις σε όσους τον ακολουθούν: Όχι σε σχόλια κατά του φίλου μου Κουμουτσάκου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ