«Στροφή» Κυριάκου Μητσοτάκη στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα

«Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη εδράζεται στο πλαίσιο ενός κύκλου επισκέψεων στις εργατικές συνοικίες της Αττικής. Το μήνυμα είναι σαφές: Η νέα κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη θα αγκαλιάσει το κόσμο της εργασίας, της παραγωγής και της δημιουργικότητας», δηλώνει στον Real.gr ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, (που συνόδευσε μεταξύ άλλων τον κ. Μητσοτάκη στην Ελευσίνα) δίνοντας το στίγμα της στρατηγικής της καθημερινότητας, όπως αποτυπώθηκε και χθεσινή περιοδεία του Προέδρου της ΝΔ στην περιοχή του υπολοίπου Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε πως «η Ελευσίνα είναι μία πόλη η οποία χτυπήθηκε σημαντικά από την αποβιομηχάνιση, είναι, ταυτόχρονα, όμως, μία πόλη με σημαντικές αναπτυξιακές ευκαιρίες, ως προς την εκμετάλλευση του παραγωγικού δυναμικού της».

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις σε γειτονιές με… ταξικό πρόσημο.

Στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να φτάσει το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας» στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα της κοινωνίας που έχουν στρίψει την πλάτη τους στην πολιτική.

Όπως σημειώνουν στο Real.gr στενοί συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη «πρόκειται για ένα κρίσιμο εκλογικό κοινό, το οποίο ψάχνει την ελπίδα, αφού έχει ταλαιπωρηθεί από την οικονομική κρίση και έχει πληγεί ακόμη περισσότερο από το Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ».

Την ίδια στιγμή, η ΝΔ συνεχίζει μεθοδικά να παρουσιάζει τις εναλλακτικές της προτάσεις για σημαντικά θέματα πολιτικής.

Όπως έγραψε αποκλειστικά το Real.gr, σήμερα στις 10 πμ, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης και η Υπεύθυνη του Τομέα Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου θα παρουσιάσουν σε συνέντευξη Τύπου, την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους απέναντι σε τράπεζες, εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

ΠΗΓΗ: real.gr

Διαβάστε επίσης:

Ασφαλιστικά Ταμεία: Το 50% των οφειλετών εγκατέλειψε τις 100 δόσεις και το 64% τις 12 δόσεις

Μεγάλες επιβαρύνσεις σε εταίρους ΕΠΕ και μέλη ΔΣ ΑΕ με το νέο ασφαλιστικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ