Γεωργιάδης: Η κυβέρνηση δεν θα είχε πρόβλημα να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να μείνει στην εξουσία – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες διευκρινήσεις έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για τις δηλώσεις που έκανε σε ομιλία του την Κυριακή στη Χίο, ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «ήμουν πάντα από αυτούς που έλεγαν ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες».

Αρχικά ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι σκοπίμως ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρέβλωσε τις δηλώσεις του για πολιτικούς λόγους.

«Τι είπα εγώ; Στις χώρες που έχουν κομμουνισμό, τόσο έχουν φοβηθεί από τον ολοκληρωτισμό αυτών των ανθρώπων, που αφού έπεσε εκεί ο κομμουνισμός, και έχουν περάσει 20 χρόνια και 30, παραμένει ο κομμουνισμός απαγορευμένος», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Να μην πέφτουμε από τα σύννεφα, όταν την ώρα που πήραν την εξουσία άνθρωποι αυτών των ιδεών, φέρονται ολοκληρωτικά. Καταλάβατε;»

«Ενώ σε αυτές τις χώρες που τους ζήσανε τους έχουν απαγορεύσει, στην Ελλάδα, λόγω της ιδεολογικής ηγεμονίας της Αριστεράς, έχουμε φτάσει στο σημείο να τους θαυμάζουμε. Σε κανένα σημείο δεν είπα ότι πρέπει στην Ελλάδα να τους απαγορεύσουμε», πρόσθεσε ο κ.Γεωργιάδης.

«Το πρέπει στην Ελλάδα να τους απαγορεύσουμε, είναι η σκόπιμη διαστρέβλωση του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ.Γεωργιάδης.

«Σε κανένα σημείο εγώ δεν είπα να γίνει αυτό στην Ελλάδα. Αλλά να ξέρουμε, ότι όπου πήραν την εξουσία άνθρωποι αυτού του τύπου, στο τέλος υπήρξε ολοκληρωτισμός».

Στην ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι ολοκληρωτικού χαρακτήρα και εκτός «δημοκρατικού τόξου», ο κ.Γεωργιάδης απάντησε: «Η σημερινή κυβέρνηση δεν είπα ότι είναι εκτός δημοκρατικού τόξου, είπα ότι η σημερινή κυβέρνηση, αν δεν ήμασταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που μας έβαλε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να μείνει στην εξουσία. Ήδη χρησιμοποίει αντιδημοκρατικά μέτρα. Ο εκβιασμός του δικαστή του ΣτΕ είναι δημοκρατικό μέτρο;»

 

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης: Δεν είπα να φυλακίζουν τους κομμουνιστές

Το ΚΚΕ για τον Γεωργιάδη: Το αντικομμουνιστικό του παραλήρημα βαρύνει την ηγεσία της ΝΔ

Άδωνις: Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες – Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΡΙΖΑ: Το ακροδεξιό παραλήρημα του Γεωργιάδη εκθέτει τον ίδιο τον Μητσοτάκη

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ