Ο Κικίλιας για την αποκάλυψη της εφημερίδας “Αγορά”: Να δούμε τις πολιτικές ευθύνες

Ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας σχολιάζοντας την αποκάλυψη της εφημερίδας “Αγορά” ότι δικαστικοί λειτουργοί, υπό άκρα μυστικότητα, καλούν μάρτυρες και συλλέγουν στοιχεία που καταδεικνύουν πώς φθάσαμε στο κλείσιμο των τραπεζών τον Ιούνιο του 2015 δήλωσε ότι πρέπει να αναζητηθούν πολιτικές ευθύνες.

«Είναι συγκλονιστική η αποκάλυψη που έκανε η Αγορά. Εκείνο που συντελέστηκε εκείνες τις ημέρες στην χώρα δεν έχει διασαφηνιστεί, δεν έχουν φωτιστεί όλες οι πτυχές του» σημείωσε ο κ. Κικίλιας, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Εμείς είμαστε 100% σίγουροι, όπως και ο ελληνικός λαός πλέον, για την πολιτική ευθύνη που έχει το ονοματεπώνυμο Αλέξης Τσίπρας. Σε πολιτικό επίπεδο αν έρθει κάτι τέτοιο στη Βουλή, η ΝΔ άλλωστε το έχει προαναγγείλει ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης πολλούς μήνες πριν, ότι για αυτήν την περίοδο οφείλει η πολιτεία να το διερευνήσει».

Ερωτηθείς για το πως η ΝΔ θα διερευνήσει το θέμα ο κ. Κικίλιας απάντησε «καταρχάς με πολιτικές ευθύνες, επειδή είμαστε άνθρωποι του μέτρου, δεν θέλουμε να μετατρέψουμε την χώρα σε ένα απέραντο δικαστήριο. Όμως από την άλλη πρέπει να υπάρχει κράτους δικαίου σε αυτήν τη χώρα.»

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Παπαδημούλης: Η δεύτερη αξιολόγηση δεν θα είναι ούτε περίπατος ούτε Αρμαγεδώνας

Ο υπουργός Δικαιοσύνης για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Αγορά” – ΒΙΝΤΕΟ

Τα δελτία ειδήσεων για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Αγορά” – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ