Nέα επίθεση της Κωνσταντοπούλου στον Τσίπρα

Νέα επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σε συνέντευξή τους, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο Μισέλ Σαπέν, εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Τώρα που ο Σόιμπλε δηλώνει ότι εμπιστεύεται τον Αλέξη Τσίπρα είναι ολοφάνερο γιατί δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός» έγραψε στο Twitter η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Έχει άλλωστε δηλωθεί ξεκάθαρα ότι η “εμπιστοσύνη” συνδέεται με την κατάλυση της δημοκρατίας και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας. Οι πρώτες δηλώσεις εμπιστοσύνης της Κομισιόν ήρθαν το καλοκαίρι, όταν το ΟΧΙ του λαού έγινε Ναι του Τσίπρα. Το ΟΧΙ κλόνιζε την “εμπιστοσύνη”. Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, ενώ θρηνούμε μωρά-θύματα της εκτρωματικής συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, η …εμπιστοσύνη απογειώνεται», συνέχισε.

«Την ίδια ώρα, καταβυθίζονται όχι μόνο οι λέμβοι των προσφύγων, αλλά και ανθρώπινα δικαιώματα-διεθνές δίκαιο, υπό το βλέμμα Τούρκων επιτηρητών. Με τις ευλογίες του Τσίπρα, η Τουρκία βαφτίστηκε “ασφαλής χώρα”. Στα θύματα ακραίων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μοιράσει τριαντάφυλλα».

Δείτε επίσης:

Σόιμπλε και Σαπέν εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς με συνιστώσες προαναγγέλλει ο Καρατζαφέρης

Η Κομισιόν στέλνει 4.000 εμπειρογνώμονες για το προσφυγικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ