Νίκος Παππάς:Θα δικαιωθούμε από το ΣτΕ – ΒΙΝΤΕΟ

 Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στην τροπολογία που αφορά στο κλείσιμο των τηλεοπτικών σταθμών, που πρόκειται να επαναφέρει στη βουλή, άφησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο κ.Παππάς μίλησε για προσπάθεια της κυβέρνησης να πετύχει ευρεία πολιτική συναίνεση με την συζήτηση κάθε θετικής ιδέας που υπάρχει από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, «Είμαστε ανοιχτοί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο» είπε χαρακτηριστικά.

 Όσον αφορά στην σύσταση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης είπε ότι δεν αποφασίζει η κυβέρνηση αλλά η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής που μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασίσει. Ο κ.Παππάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, υποστήριξε ότι αν το ΕΣΡ διενεργούσε τον διαγωνισμό, αυτός «δεν θα είχε καμία τύχη» γιατί η σύνθεσή του ήταν παράνομη.

 Για τους εργαζόμενους στα μη αδειοδοτημένα κανάλια είπε ότι η κυβέρνηση έβαλε φρένο στην συνεχώς μειούμενη απασχόληση και στην χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας τους. «Οι επιχειρηματίες έχουν βάλει μπροστά τους εργαζόμενους ενώ μπορούν να τους προστετυσούν». Ο υπουργός εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ λέγοντας ότι: « Τόσο ο κ.Βορίδης όσο και η κ.Μπακογιάννη έχουν πει ότι διαγωνισμός έπρεπε να έχει γίνει, οφείλουν να εξηγήσουν γιατί δεν έγινε, ποια τηλέφωνα σηκώθηκαν και τον απαγόρευσαν».

 Σε σχέση με τον πειθαρχικό έλεγχο μέλους του ΣτΕ που βρίσκεται σε εξέλιξη με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης κ.Παρασκευόπουλου, ο κ.Παππάς υποστήριξε ότι ο έλεγχος δεν αφορά στην προσωπική ζωή του δικαστικού λειτουργού αλλά και ότι αν ο κ.Παρασκευόπουλος δεν ζητούσε την πειθαρχική του δίωξη, θα ήταν απολογούμενος.

 Επίσης, ο κ.Παππάς εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο νόμος θα κριθεί συνταγματικός από το ΣτΕ. 

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ