Ο Κουμουτσάκος για τη σχέση του Μητσοτάκη με τον Σαμαρά

Για το αν υπάρχει θέμα στη σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Σαμαρά απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Αλίμονο αν ανεβάζουμε την ανάρτηση μίας ιστοσελίδας σε επίπεδο τέτοιο που να δημιουργεί την πεποίθηση, την εντύπωση ή τη φιλολογία ότι οι σχέσεις του πρώην Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο του κόμματος έχουν πρόβλημα» δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα του antinews για τον κ. Μητσοτάκη και το θέμα της SIEMENS, την ώρα που διεξαγόταν η συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή στη Βουλή .

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μερικές ημέρες πριν και οι τρεις πρόεδροι του κόμματος ήταν στην πανηγυρική σύγκλιση της πολιτικής επιτροπής του κόμματος στην οποία γιορτάσαμε τα 42 χρόνια από την ίδρυση μας. Σε ένα κλίμα που επιβεβαίωνε την ενότητα του κόμματος και στην κορυφή αλλά και στη βάση. Δεν υπάρχει κανένα σύννεφο στη σχέση Μητσοτάκη – Σαμαρά» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ και πρόσθεσε «δεν νομίζω ότι το antinews και οποιοδήποτε site έχει κάποιο τίτλο φερέφωνου. Είναι μία ιστοσελίδα η οποία έχει την αξία που έχει, δεν έχει τίποτα πέραν αυτού».

Ο κ. Κουμουτσάκος κατηγόρησε για μικροπολιτική και παραφιλολογία τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα δηλώνοντας ότι «από τη συζήτηση κέρδισε ο κ. Μητσοτάκης, πολιτικές προτάσεις δεν υπήρξαν από τον κ. Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας περιορίστηκε στην μικροπολιτική και την παραπολιτική, πολιτική ακούστηκε μόνο από τον κ. Μητσοτάκη, με 12 συγκεκριμένες προτάσεις για το τι μπορεί να γίνει στον τόπο ώστε να αντιμετωπίσουμε το τέρας της διαπλοκής, της αδιαφάνειας και της διαφθοράς. Ο κ. Μητσοτάκης είναι μακράν ο νικητής της χθεσινής συζήτησης».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επανέλαβε εκ νέου το αίτημα της ΝΔ για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες σημειώνοντας ότι «οφείλουμε να πούμε ότι ο τόπος χρειάζεται πολιτική αλλαγή και στη δημοκρατία η πολιτική αλλαγή έρχεται μόνο με εκλογές. Πιστεύουμε ότι οι εκλογές είναι η λύση που χρειάζεται ο τόπος».

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

ΝΔ: Ο αναξιόπιστος και διχαστικός κ. Τσίπρας σύντομα θα είναι παρελθόν

Σε φιλικό κλίμα η συνάντηση του Παυλόπουλου με τον Πρόεδρο του αλβανικού Κοινοβουλίου

Ο Στουρνάρας για τον Βαρουφάκη: Είχα πει στον Ντράγκι να μην τον ακούει – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ