Χατζηδάκης: Ο Τσίπρας ήρθε σαν παλικάρι της φακής – ΒΙΝΤΕΟ

«Τον Μάρτιο ο Τσίπρας ήρθε σαν παλικάρι της φακής και είπε “εγώ κάνω επαναδιαπραγμάτευση για τη Siemens”, έξι μήνες τι κάνανε; πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Τι κάνανε;» αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και συνέχισε λέγοντας «Ο κ. Τσίπρας δεν είπε τίποτα καινούργιο για διαπλοκή αλλά τα προβλήματα του κόσμου παραμένουν. Έχουμε μια κυβ��ρνηση που μας έριξε στο πηγάδι της ύφεσης».

«Τι θα θυμάται από χθες ο κάθε άνθρωπος που είδε τη Βουλή; Ότι η κυβέρνηση κάνει τα πράγματα καλυτέρα; τα έκανε χειρότερα, κανείς δεν μας είπε ποιος είναι πίσω από την offshore της Αυγής, μάς έμεινε το θέμα Καλογρίτσα και Καραγιώργη που ήταν κολλητός της κυβέρνησης», σχολίασε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών λέγοντας ότι «Ο Πρωθυπουργός είπε ότι έκλεισε τους καναλάρχες τρεις μέρες σε ένα δωμάτιο, και μπράβο του, ας τους έκλεινε και μια εβδομάδα τι έμεινε από αυτό; Χάνουν πάνω από 1 δισ. ευρώ από τα κανάλια που κλείνουν και πανηγυρίζουν για τα 250 εκατ. ευρώ. Κοροϊδεύουν τον κόσμο ψιλό γαζί».

«Η Μαρία Αντουανέτα της σημερινής εποχής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχετε ψωμί να φάτε παντεσπάνι», πρόσθεσε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βακή που ήταν καλεσμένη στην ίδια εκπομπή τόνισε ότι «δεν μπορεί ένα κόμμα να λέει ‘‘φύγετε, παραιτηθείτε’’, δεν μπορεί να λέει ο κ. Μητσοτάκης τον Πρωθυπουργό αγράμματο. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για να φτιαχτούν όλα άμεσα» παραδέχθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λοβέρδος: Δεν θα βρείτε την ψήφο σας στις εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βούτσης στον Realfm 97,8: Με ανησυχεί η συζήτηση για το χρέος

Γεννηματά: Είμαι σοκαρισμένη από τη συζήτηση στη Βουλή

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ