Λεβέντης: Το κλίμα οξύνεται για να διχαστούμε περισσότερο – ΒΙΝΤΕΟ

«Το κλίμα οξύνεται όχι για κάποιο αποτέλεσμα αλλά για να διχαστούμε περισσότερο. Δεν ξέρω τι θέλαμε τη σημερινή συζήτηση την οποία προκάλεσε η ΝΔ, για να πατάξει τη διαπλοκή. Ένα κόμμα που χρωστάει χρήματα, όπως χρωστάνε κι άλλα κόμματα» είπε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά ο κ. Λεβέντης είπε ότι η «διαπλοκή είναι η τάση των πλουσίων να έχουν τη Βουλή και τους βουλευτές υποχείρια τους και αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ».

Ο κ. Λεβέντης επέρριψε ευθύνες  στον κ. Μητσοτάκη επισημαίνοντας ότι από την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος της ΝΔ καμία εταιρεία δημοσκοπήσης δεν μετρά ποιοι θέλουν οικουμενική κυβέρνηση.

«Άρα ο κ. Μητσοτάκης έφερε την απόρριψη της συναίνεσης και ανάγκασε και τον Τσίπρα να κάνει το ίδιο. Και έτσι πήγε χαμένη η προσπάθεια της απλής αναλογικής που εγώ την αντιλαμβάνομαι ως μία προσπάθεια συναίνεσης».

«Βλέπω ότι ένας οξύς Μητσοτάκης αναγκάζει και τον Τσίπρα σαν σαλιγκάρι να μπαίνει στο καβούκι του και να γίνεται εξίσου οξύς», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο θέμα των θρησκευτικών είπε απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα:

«Κύριε Πρωθυπουργέ σας παρακαλώ να κάνετε τον υπουργό σας κάνει πίσω και να παύσει, ή να τον παύσετε αν δεν μπορεί».

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στην συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους δικαστές στο Μαξίμου. «Αυτό με τους μισθούς τους είναι σαν γλύψιμο προς τους Δικαστές, αυτό δεν τιμά έναν Πρωθυπουργό» είπε.

Σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Λεβέντης πρότεινε «να μην κλείσετε κανέναν σταθμό» αλλά να μπουν κανόνες. «Να χάνει τη άδεια μη τηρώντας τους κανόνες της πολιτείας» τόνισε.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του κόμματός του, τον Γιάννη Καλλιάνο ο οποίος πήγε στη ΝΔ.

«Τέτοιου είδους μεταγραφές που δεν είναι πολύ καθαρές» τόνισε  απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο:

 Διαβάστε επίσης:

Ο διάλογος του Καμμένου με τον Οικονόμου για τον Τσοχατζόπουλο – ΒΙΝΤΕΟ

Γεννηματά: Οι διεφθαρμένοι Πασόκοι βγαίνουν… γνήσιοι αριστεροί – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ