Το μήνυμα του Παυλόπουλου στους Παραολυμπιονίκες: Θα είστε εσείς οι κριτές – ΒΙΝΤΕΟ

«Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούμε στο χρέος απέναντί σας», είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος προς τους Παραολυμπιονίκες.

«Είμαι και είμαστε όλοι περήφανοι για σας. Περήφανοι για τους προπονητές σας. Περήφανοι κυρίως για τις οικογένειές σας και αυτό που συνεισέφεραν με στέρηση για τα φτάσετε εκεί που φτάσατε. Ήταν πραγματικά κορυφαία η επιτυχία. Αν σκεφτεί κανείς υπό ποιές συνθήκες και ποιες ώρες για τον τόπο, η σειρά που φέρατε στην τελική κατάταξη, δείχνει το επίπεδο του επιτεύγματός σας», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Κάθε φορά που κυμάτιζε η γαλανόλευκη μεταφέρατε μέσα από τη δική σας δύναμη, στα πέρατα του κόσμου το μήνυμα της Ελλάδας. Μεταφέρατε το παράδειγμα ελπίδας και αισιοδοξίας και δύναμης που προσφέρατε στη νέα γενιά».

«Κι εσείς κάνατε το χρέος σας. Μέσα σε αυτόν λοιπόν τον ιερό χώρο, εμείς, όχι ως αντίδωρο, αλλά ως ανταπόδοση του χρέους σας, πρέπει να κάνουμε το δικό μας άλμα για να υπερβούμε τη δική μας φθορά. Έχουμε, έξω από οποιεσδήποτε πολιτικές διαφορές, συναίσθηση των ευθυνών μας. Εσείς θα είστε οι κριτές κι εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθούμε στο χρέος απέναντί σας», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Το παράπονο του χρυσού Παραολυμπιονίκη Παύλου Μάμαλου στη Βουλή – ΒΙΝΤΕΟ

Νέος γύρος έντασης μεταξύ Παππά και Βενιζέλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας – ΒΙΝΤΕΟ

Κυβερνητικοί κύκλοι: Τα σπίτια, οι πλειστηριασμοί και η αλήθεια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ