Γεωργιάδης: Μεγαλύτερος ψεύτης από τον Τσίπρα δεν έχει γεννηθεί σε αυτόν τον τόπο – ΒΙΝΤΕΟ

«Η ΝΔ θα παρουσιάσει μία συνολική, κοστολογημένη και απολύτως συμβατή με το πρόγραμμα, πρόταση για όλη τη διαχείριση των χρεών και των ιδιωτών και των επιχειρήσεων», ανέφερε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εν συνεχεία άσκησε σκληρή κριτική στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην πρόταση της ΝΔ: «Σε λίγες ημέρες, σε δύο εβδομάδες, σε τρεις εβδομάδες το πολύ, ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει τη συνολική, κοστολογημένη και απολύτως συμβατή με το πρόγραμμα, πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για όλη τη διαχείριση των χρεών και των ιδιωτών και των επιχειρήσεων».

«Επαναλαμβάνω, πρόταση όχι λαϊκισμού», συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, «πρόταση συγκεκριμένη, όπως κάνει ο Κυριάκος, που είναι νοικοκύρης».

«Μεγαλύτερος ψεύτης από τον Τσίπρα δεν έχει γεννηθεί»

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ άσκησε δριμεία κριτική κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη.

«Δεν θέλω κανένας να συγκρίνει κάτι που ακούτε από τα χείλη του μεγαλύτερου ψεύτη που γέννησε ο τόπος αυτός, που λέγεται Αλέξης Τσίπρας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν θέλω να γίνεται τέτοια σύγκριση. Είναι αδικία, Δεν γίνεται», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Αυτό που σας λέω το πιστεύω. Σας κοιτάω στα μάτια και το πιστεύω. Μεγαλύτερος ψεύτης από τον Τσίπρα δεν έχει γεννηθεί. Και πολύ επιεικής είμαι», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Γεωργιάδης.

«Ο κ. Φίλης να ξέρετε έχει προσωπικά συμπλέγματα με την Εκκλησία»

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, λέγοντας: «Ο κ. Φίλης είναι ένας άνθρωπος που μισεί την Εκκλησία. Ο κ. Φίλης να ξέρετε έχει προσωπικά συμπλέγματα με την Εκκλησία. Εμένα μου έχει κάνει εντύπωση. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά ελληνικά, ψέλνει πολύ ωραία. Δεν αμφισβήτησα την ηθική του συγκρότηση. Έχει όμως σύμπλεγμα με την Εκκλησία, τι να κάνουμε τώρα; Την μισεί. Δεν κάνει για αυτή τη θέση. Πάντως έχει προσωπικό σύμπλεγμα με την Εκκλησία».

Διαβάστε επίσης:

Κουντουρά: Αναγκαία η τουριστική ανάπτυξη του Παρνασσού

Σύσκεψη Κουρουμπλή με δημάρχους της Δυτικής Ελλάδας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ