Κόντρα Καμμένου-Δαβάκη για τους ένστολους

Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του υπεύθυνου του Τομέα Άμυνας της ΝΔ Θανάση Δαβάκη, με αφορμή το μήνυμα που έστειλε το μεσημέρι ο Υπουργός Άμυνας στην Πανελλήνια Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Αναφερόμενος στο θέμα των περικοπών στα μισθολόγια των ενστόλων, ο κ.Καμμένος έγραψε: «Προς ΠΟΑΣΥ. H ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σας έκοψε το 60%, ο Γεωργιάδης σας λέει «ενστόλους», εμείς παλεύουμε στο ΥΠΕΘΑ και για εσάς, δεν θέλετε, ΟΚ, καλό δρόμο».

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης, επίσης μέσω Twitter, επιτέθηκε στον υπουργό Άμυνας ως εξής:

«Ο γνωστός για τις συμπεριφορές του κ. Καμμένος προκαλεί για μια ακόμη φορά. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν θα έπρεπε να εύχεται «καλό δρόμο» στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Η μόνη που πρέπει να προετοιμάζεται για αποχώρηση είναι η Κυβέρνηση Τσίπρα, που ο ίδιος στηρίζει».

Για να έρθει λίγη ώρα αργότερα η απάντηση του υπουργού Άμυνας με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο «σφαγέας» των μισθών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας κ. Δαβάκης τολμά και να μιλά. Με συντροφιά τον προσωπικό φρουρό του κ. Τραγάκη, ο οποίος σήμερα διαδήλωνε, δεν πείθει κανέναν. Απ’ ότι φαίνεται συμφωνεί με το σύνθημα «τα λεφτά δεν είναι του στρατού, είναι του λαού». O tempora o mores».

 

Διαβάστε επίσης:

Οι ένστολοι απαντούν στον Καμμένο: Tο “ποιοι παλεύουν πραγματικά” θα φανεί…

O Kαμμένος στους αστυνομικούς: Εμείς παλεύουμε και για σας, δεν θέλετε, καλό δρόμο

Ένστολοι πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το ΥΠΕΘΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ