Φωτίου για Καλογρίτσα: Όλα στο φως

«Όπως είπε ο Πρωθυπουργός, εμείς δεν έχουμε κανένα φίλο για να ενισχύσουμε αλλά και να είχαμε δεν επρόκειτο να ενισχύσουμε. Όλα στο φως, όλα στη Δικαιοσύνη, όλα με νομιμότητα» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, αναφερόμενη στις τηλεοπτικές άδειες και την υπόθεση Καλογρίτσα.

«Αυτό που επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι όλα στο φως, η δικαιοσύνη θα λάμψει, εμείς δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε» σημείωσε η κ. Φωτίου, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Αυτό που εμένα με ενδιαφέρει είναι η αποκατάσταση της νομιμότητας, δεν υπάρχει κανένας φίλος του ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει παράνομες ενέργειες. Νομιμότητα και μόνο νομιμότητα, μετά από 27 χρόνια παρανομίας» τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ερωτηθείς για την πενταμελή επιτροπή Διενέργειας του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και για το πόρισμα η κ. Φωτίου απάντησε ότι  πρόκειται για «προσωρινούς υπερθεματιστές και ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των Πόθεν Έσχες».

Αναφερόμενη στο κοινωνικό επίδομα αλληλεγγύης η αναπληρώτρια υπουργός δήλωσε ότι «90.000 άνθρωποι θα βρουν τα χρήματα που πρέπει να πάρουν για τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο, εάν μπήκαν στην πλατφόρμα του ΚΕΑ τον Ιούλιο, πιστωμένα στον τραπεζικό λογαριασμό που έδωσαν» προσθέτοντας ότι «τα προνοιακά επιδόματα δεν θα κοπούν».

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Θεοδωράκης: Στελέχη και δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πίσω από το “Καλογρίτσας TV”

Μαξίμου: Η προσπάθεια της ΝΔ να πλήξει το ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης πέφτει στο κενό

Διευκρινίσεις από τον Κουρουμπλή μετά τη δήλωσή του για την υπόθεση Καλογρίτσα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ