Το Ποτάμι για τις τηλεοπτικές άδειες: Εξελίσσεται σε μέγα σκάνδαλο

«Επειδή η διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες εξελίσσεται σε μέγα σκάνδαλο, οφείλει η κυβέρνηση να σταματήσει το “κρυφτούλι” και να δώσει καθαρές απαντήσεις», αναφέρει, μεταξύ άλλων το Ποτάμι.

Στην ανακοίνωση του, το Ποτάμι θέτει τρία ερωτήματα για τις τηλεοπτικές άδειες και καλεί την κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των νέων καναλαρχών.

Ακόμα, μέσω της ανακοίνωσης, εκφράζει το ερώτημα γιατί ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν έχει παρέμβει η Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού: «Επειδή η διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες εξελίσσεται σε μέγα σκάνδαλο, οφείλει η κυβέρνηση να σταματήσει το “κρυφτούλι” και να δώσει καθαρές απαντήσεις:

Ποια είναι η θέση της για τις συνεχείς αποκαλύψεις ότι ο κ.Καλογρίτσας, αντί για ρευστό κατέθεσε δανεικά βοσκοτόπια τα οποία αποτιμούσε σε 100 εκατομμύρια τη στιγμή που πληρωνόταν για αυτά ΕΝΦΙΑ που αντιστοιχούσε σε αξία κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων;

Ανάμεσα στα έγγραφα υπήρχαν πράγματι και πληρεξούσια ανθρώπων που έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια;

Ακούσαμε τον κ.Τσίπρα να λέει ότι “αν κάποιος από τους προσωρινούς υπερθεματιστές δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει ή να δικαιολογήσει τα χρήματά του θα εκπέσει”. Όμως η Επιτροπή που συγκροτήθηκε από την κυβέρνηση και έλεγξε τα πόθεν έσχες, τα βρήκε όλα εντάξει. Δεν υπάρχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες;

Καλούμε την κυβέρνηση, να δώσει στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των νέων καναλαρχών. Επίσης εκφράζουμε την απορία μας γιατί για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν έχει παρέμβει ακόμη η Δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Μαντάς: Ε όχι, να μας μιλά και η Γεννηματά για τον έλεγχο του κράτους

Σκληρή κόντρα στον αέρα μεταξύ Λοβέρδου και Φάμελλου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ