Ο Δένδιας για τις τηλεοπτικές άδειες: Όλη η διαδικασία στερείται της απαραίτητης σοβαρότητας

«Αποδεικνύεται περίτρανα ότι όλη αυτή η διαδικασία στερείται κατ’ ελάχιστον της απαραίτητης σοβαρότητας» είπε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο Νίκος Δένδιας, κληθείς να σχολιάσει τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται τα πράγματα στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Και πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ: «Ας μην κοροϊδευόμαστε… Νομίζω ότι η ελληνική κοινωνία έχει φτάσει σε ένα επίπεδο ωριμότητας, για να καταλαβαίνει ότι εμφανίζοντας πληρεξούσια νεκρών που αφορούν ενυποθήκευση βοσκοτόπων, δεν μπορεί κανείς να τεκμηριώσει οικονομική επάρκεια και να διαχειριστεί σοβαρά Μέσον Μαζικής Ενημέρωσης. Αυτά τα πράγματα είναι περίπου γελοία».

Ερωτηθείς σχετικά με το πώς βλέπει να εξελίσσεται αυτή η υπόθεση, ο ίδιος απάντησε:

«Μάγος δεν είμαι… Ειλικρινά, πάρα πολλές φορές ο τρόπος που χειρίζεται αυτή η κυβέρνηση τα πράγματα, με έχει εκπλήξει δυσάρεστα. Ό,τι και να σας πω η δική μου ικανότητα πρόβλεψης δεν ανταποκρίνεται στην κυβερνητική φαντασία και στον τρόπο που χειρίζονται τα πράγματα. Εγώ όμως περιμένω, και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θεσμικό κομμάτι αυτής της ιστορίας. Αφού σε έναν βαθμό γελοιοποιήθηκε το πραγματικό, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε και το θεσμικό. Να δούμε πώς το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας κρίνει τη Συνταγματικότητα ή μη της κυβερνητικής προσπάθειας ελέγχου των ΜΜΕ».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ