Ο Κυρίτσης για την έρευνα στην εταιρεία της συζύγου του κ. Στουρνάρα

Για απρέπεια του Διοικητή  Τραπέζης της Ελλάδος έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου για το Προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης, σχολιάζοντας την τηλεφωνική επικοινωνία του Γιάννη Στουρνάρα με τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την εισαγγελική έρευνα στην εταιρεία της Λίνας Νικολοπούλου, συζύγου του κ. Στουρνάρα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Κυρίτσης ανέφερε πως η Δικαιοσύνη διεξάγει έρευνες σε πολλές εταιρείες σχετικά με την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, και ανάμεσα στις εταιρείες αυτές είναι και εκείνη της συζύγου του κ. Στουρνάρα.

Σχολιάζοντας ανακοίνωση της ΝΔ, που εκδόθηκε το πρωί, ο κ. Κυρίτσης ανέφερε πως δεν ισχύει η εικόνα που επιχειρεί να δώσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση επιτίθεται σε ανεξάρτητες Αρχές και θεσμούς.

Όσον αφορά τα επεισόδια με τους μετανάστες στη Χίο σημείωσε: «Έχω την εντύπωση, χωρίς να έχω ιδιαίτερη πληροφόρηση, ότι υπάρχει το στοιχείο της πολιτικής υποκίνησης, δίχως να παραγνωρίζω τα προβλήματα που υπάρχουν». Έκανε λόγο για «μικρές αντιδράσεις που υποκινούνται από ακροδεξιά ατζέντα», προσθέτοντας πως οι παραβατικές συμπεριφορές από μετανάστες, που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα πολύ περισσότερο διάστημα απ’ όσο ανέμεναν, είναι περιορισμένης έκτασης.

Ο κ. Κυρίτσης εκτιμά ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται τα αντικειμενικά προβλήματα που δημιουργούνται από τον πόλεμο στη Συρία και πως η ελληνική κοινωνία έχει αγκαλιάσει τους πρόσφυγες.

Διαβάστ επίσης: 

Η απάντηση της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα για την έρευνα των Εισαγγελέων

Επικοινωνία Τσίπρα – Στουρνάρα

Έρευνα στην οικία του ζεύγους Στουρνάρα για την υπόθεση ΚΕΕΛΠΝΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ