Επίθεση του Θεοδωράκη στον Λεβέντη: Είναι καταπατητής συχνοτήτων

Καταπατητή συχνοτήτων χαρακτήρισε τον Βασίλη Λεβέντη ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε: 

“Πληροφορήθηκα ότι προχθές στη Θεσσαλονίκη είπε το τζάμπα τελείωσε, αναφερόμενος στην τηλεόραση. Φαντάζομαι ότι είναι μια κίνηση αυτοκριτικής. Ο κ. Λεβέντης έγινε γνωστός ως καταπατητής συχνοτήτων. Έπαιρνε συχνότητες, τις καταπατούσε. Το πώς τις χρησιμοποιούσε ας μην το πούμε γιατί είναι και μεσημέρι και μας ακούνε και τα παιδιά.

Και μετά πουλούσε αυτές τις συχνότητες σε κάποιους άλλους. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν παραστατικά γι’ αυτές τις πωλήσεις. Υπάρχουν στην εφορία τα χαρτιά. Και ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο του παρελθόντος, καλό θα κάνει κάποια στιγμή να ασχοληθεί με όλους αυτούς τους καταπατητές συχνοτήτων”

“Δεν ξέρω μέχρι πού θα φτάσει η συνεργασία του κ. Λεβέντη με τον κ. Τσίπρα. Αυτό που ξέρω όμως και που διακρίνω είναι ότι ο κ. Τσίπρας έχοντας αδυναμία στα σκουπίδια της πολιτικής, δίνει πολύ αέρα σε ανθρώπους που θα έπρεπε να είναι απολογούμενοι και όχι βέβαια να θέτουν ερωτήματα στο Ποτάμι” τόνισε ο κ. Θεοδωράκης. 

 

Διαβάστε επίσης

Θεοδωράκης: Ούτε με τους λαϊκιστές, ούτε με τους συντηρητικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Μαξίμου: Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης με τους καναλάρχες που πήραν άδεια;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ