Φάμελλος: Το πολιτικό έργο του κ. Πολάκη δεν έχει προσβάλει κανέναν

«Εγώ πιστεύω ότι η ουσία του ανθρώπου είναι η πολιτική του άποψη και το πολιτικό του έργο και το πολιτικό έργο του κ. Πολάκη δεν έχει προσβάλει κανέναν» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος και πρόσθεσε ότι «το έργο του κ. Πολάκη είναι σημαντικό όχι μόνο στο επίπεδο της υγείας αλλά και στο επίπεδο της διαφθοράς».

«Είχα διαπιστώσει ότι στην πρώτη συνέντευξη του κ. Πολάκη, τότε που είχε μιλήσει για τους δημοσιογράφους, υπήρχε μία τραγική προσβολή από τους δημοσιογράφους στο πρόσωπο του. Η στοχοποίηση του κ. Πολάκη οφείλεται και στο διαφορετικό του χαρακτήρα του» πρόσθεσε ο κ. Φάμελλος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Θεωρώ ότι οι μεγάλοι καναλάρχες χρησιμοποιούν ως ασπίδα τους εργαζόμενους. Κανένας δεν έχει χάσει τη δουλειά του εξαιτίας του διαγωνισμού» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι «δεν κλείνει η κυβέρνηση τα ΜΜΕ, αντιθέτως για πρώτη φορά δημιουργεί νόμιμα ΜΜΕ με άδειες ώστε οι εργαζόμενοι να είναι ασφαλείς».

Αναφερόμενος στο θέμα του χρέους ο κ. Φάμελλος δήλωσε ότι «δεν υπάρχει αλλαγή πολιτικής της κυβέρνησης όσον αφορά στο χρέος, όλοι συνηγορούμε ότι πρέπει να βρούμε μία λύση με το χρέος για να βελτιωθεί η σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας».

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Νέα αναφορά του Πολάκη στη δημοσιογράφο του Alpha: Κύρια Τσικρίκα…

Ο Φίλης στους δημοσιογράφους για τον Πολάκη: Έχουμε γίνει στόχος πολιτικών επιθέσεων – ΒΙΝΤΕΟ

Ερώτηση της Βόζεμπεργκ στην Κομισιόν για την προσπάθεια χειραγώγησης του Τύπου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ