Σβίγκου: Οι δημοσιογράφοι στοχοποιούν τον Πολάκη και τον Φίλη

Για στοχοποίηση πολιτικών, όπως του Παύλου Πολάκη και του Νίκου Φίλη, από δημοσιογράφους έκανε λόγο η Ράνια Σβίγκου. 

“Εμείς από την πρώτη στιγμή εκείνο που δηλώσαμε είναι ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης, μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ των δημοσιογράφων. Ίσα-ίσα το πρώτο πράγμα που έκανε η κυβέρνηση μετά την οριστικοποίηση του διαγωνισμού ήταν να καλέσουν τις ενώσεις του Τύπου, ο κ. Κατρούγκαλος και ο κ. Παππάς, και έγινε η πρώτη συζήτηση για τα κίνητρα που θα δοθούν στις επιχειρήσεις για να προσλάβουν εργαζόμενους που τυχόν χάσουν τη δουλειά τους. Οπότε καλό θα ήταν να γίνει και μια συζήτηση επί αυτών των προτάσεων που έρχονται να λύσουν το θέμα” δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, είπε: “Δεν θα σχολιάσω τη δήλωση του κ.Πολάκη, απλώς θα σας πω ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε η κυβέρνηση στοχοποιούν δημοσιογράφους, αντίθετα, μπορώ να σας αναφέρω πάμπολλα παραδείγματα πολιτικών όπως του κ.Φίλη, όπως του κ. Πολάκη που έχουν στοχοποιηθεί προσωπικά και όχι αναφορικά με το κυβερνητικό τους έργο”. 

“Σας λέω απλά ότι είναι αντιστροφή της πραγματικότητας σήμερα να λέγεται ότι οποιοσδήποτε στον ΣΥΡΙΖΑ έχει προσωπικό θέμα με τον οποιοδήποτε δημοσιογράφο. Ίσα ίσα στεκόμαστε στο πλευρό των δημοσιογράφων, ειδικά στο πλευρό εκείνων που αγωνιούν σήμερα για το αν θα χάσουν ή όχι την δουλειά τους” επεσήμανε μεταξύ άλλων η κ. Σβίγκου.

 

Διαβάστε επίσης

Νέα επίθεση Πολάκη – Σειρά είχε ο Παύλος Τσίμας

Ο Πολάκης για τη φωτογραφία της Τσικρίκα με τον Πρωθυπουργό: Κακό φωτομοντάζ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ