Tα συγχαρητήρια του Κοντονή στους Έλληνες Παραολυμπιονίκες του Ρίο

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής έπλεξε το εγκώμιο των Ελλήνων αθλητών που συμμετέχουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και μας χαρίζουν τόσο δυνατές συγκινήσεις με τις επιτυχίες τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοντονής  προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Οι Έλληνες αθλητές γράφουν ιστορία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, με τα 8 μετάλλια που έχουν ως τώρα κατακτήσει. Οι νέες λαμπρές εμφανίσεις και επιτυχίες των Δημήτρη Σενικίδη (σφαίρα F20), Δήμητρα Κοροκίδα (σφαίρα F53), της ομάδας του μπότσια (Γρήγορης Πολυχρονίδης, Νίκος Πανανός, Άννα Ντέντα), και του Πάνου Τριανταφύλλου (ξιφασκία με αμαξίδιο) συμπληρώνουν μια μοναδική παρουσία τις πρώτες ημέρες της διοργάνωσης.

Οι αθλητές – ήρωες της Παραολυμπιακής μας ομάδας με βασικότερο όπλο τη δύναμη της καρδιάς τους, παραδίδουν σε όλους μας μαθήματα θέλησης και αποφασιστικότητας, ώστε να κυνηγάμε και να κατακτάμε τελικά τους στόχους μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας, τους προπονητές και την Παραολυμπιακή επιτροπή για τις διακρίσεις και τους ευχαριστούμε για τις χαρές που μας δίνουν».

Διαβάστε επίσης:

Ασημένιο μετάλλιο ο Τριανταφύλλου

Έβδομο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ρίο

Χάλκινη η Κοροκίδα στους Παραολυμπιακούς 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ