Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει να ματώνει τον λαό

«Οι υποσχέσεις από τη ΔΕΘ του κ. Τσίπρα για ανάπτυξη αφορά μόνο σε λίγους μονοπωλιακούς ομίλους στο μεγάλο κεφάλαιο που θα δουν ξανά τα κέρδη τους να εκτοξεύονται στα ύψη δίνοντας και ένα ξεροκόμματο, ένα πιάτο φαΐ στην πιο ακραία φτώχεια» δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη.

«Για όλους τους υπόλοιπους για την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, οι οποίοι θα εξακολουθούν να βασανίζονται, θα εξακολουθούν υπάρχουν τα αντιλαϊκά μέτρα, θα εξακολουθούν να γίνονται μειώσεις σε συντάξεις και μισθούς, θα εξακολουθούν να μπαίνουν λουκέτα και να γίνονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί σε μικρές επιχειρήσεις, θα συνεχίζεται η άγρια δυσβάσταχτη φορολογία» ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.

«Η κατάσταση δεν πάει άλλο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξακολουθεί να ικανοποιεί το μεγάλο κεφάλαιο, την ΕΕ, τους εταίρους και συνεχίζει να ματώνει το λαό μας. Συνεχίζει την ίδια πολιτική που έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ. Μόνο τώρα η λύση είναι ισχυρό ΚΚΕ εργατικό λαϊκό κίνημα ισχυρό έτσι ώστε να μπορέσει να έρθει ξανά η πραγματική ελπίδα μέσα στο λαό» πρόσθεσε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ

Σε άλλη δήλωσή του, ερωτώμενος για τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο, ο Δ. Κουτσούμπας σχολίασε:

Ερωτηθείς για τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο ο κ. Κουτσούμπας απάντησε ότι: «είναι μεγάλη η παρουσία των εργαζομένων, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, είναι μια δυναμική απάντηση του ΠΑΜΕ και των άλλων συσπειρώσεων ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και στις εξαγγελίες του Τσίπρα σήμερα στη ΔΕΘ».

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Τα tweet του Τσίπρα λίγο πριν την ομιλία του

Ο σύντομος διάλογος Τσίπρα – Λεβέντη πριν από την ομιλία του Πρωθυπουργού

Επιπλέον 115 εκατ. ευρώ θα δοθούν για το προσφυγικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ