Ολόκληρο το εξώδικο της Βούλτεψη στην Αυγή για τις δηλώσεις της στον Realfm 97,8

Εξώδικη πρόσκληση – διαμαρτυρία στην εφημερίδα «Αυγή» για δημοσιεύματα που, όπως λέει, διαστρέβλωσαν δηλώσεις της στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη στον Realfm 97,8, απέστειλε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.

“Στο φύλλο της Παρασκευής, 2-9-2016, της εφημερίδας σας, με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι υπήρξε μία πρωτοφανής, κακόβουλη και καοήθης επίθεση εναντίον μου, με κύρια χαρακτηριστικά τόσο τη διαστρέβλωση και την αποσπασματική παράθεση, όσο και την αθέμιτη και ιδίως σκόπιμη απόκρυψη των όσων ανέφερα στην παραπάνω συνέντευξή μου. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι με όλα αυτά αποβλέπατε στο να δημιουργήσετε έναν παιδαριώδη αντιπερισπασμό απέναντι στην ως άνω πολιτική μου τοποθέτηση και κυρίως φαίνεται ότι σας ενόχλησε η από μέρους μου ανάδειξη της ομοιότητας μέρους της επιχειρηματολογίας που προβάλλει η νυν κυβέρνηση με κάποια από τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε τότε η χούντα. Η σκοπιμότητα σας αποδεικνύεται από την μερική παράθεση, στα προσβλητικά δημοσιεύματα, και την συρραφή κομματιών της συνέντευξης μου, το περιεχόμενο των οποίων εμφανώς παραποιήθηκε. Αποβλέπατε προδήλως στο να υπερκεράσετε το εμπόδιο της σαφήνειας του λόγου μου, ώστε εν συνεχεία να προβείτε στην κατασυκοφάντηση μου” αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Βούλτεψη. 

Η βουλευτής της ΝΔ κάνει λόγο για ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα και “προσωπικό και πολιτικό διασυρμό της και καταλήγει:

“Σας καλώ, εντός της νόμιμης προθεσμίας των 10 ημερών από τη λήψη της παρούσας να ανακαλέσετε ρητά και ανεπιφύλαχτα τα παραπάνω προσβλητικά δημοσιεύματα και να δημοσιεύσετε στο πρωτοσέλιδο της αντίστοιχης ημέρας κυκλοφορίας της εφημερίδας σας, μαζί με φωτογραφία μου, το κάτωθι κείμενο: 

«Η «Αυγή» οφείλει να αποκαταστήσει την αλήθεια όσον αφορά σε συνέντευξη της βουλευτού κ. Σοφίας Βούλτεψη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, την 1η Σεπτεμβρίου 2016. Τα λεγόμενά της ουδεμία σχέση είχαν με αυτά που αναφέραμε στο φύλλο της 2ας Σεπτεμβρίου 2016. Ζητούμε συγγνώμη για το λάθος, αφού οι αγώνες της οικογένειάς της και της ίδιας κατά της δικτατορίας των συνταγματαρχών δεν αμφισβητούνται. Για την αποκατάσταση μάλιστα της αλήθειας, παραθέτουμε στη σελ…., το πλήρες απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης της κ. Βούλτεψη»,

άλλως σας δηλώνω, ότι θα προσφύγω στα αρμόδια δικαστήρια για την αποκατάσταση της προσωπικής, δημοσιογραφικής και πολιτικής τιμής μου και υπόληψης”.

 

 Διαβάστε εδώ το εξώδικο

 

Εξώδικο της Βούλτεψη στην Αυγή: Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις μου στον Realfm 97,8

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει τα ίδια που έλεγε η χούντα για να κοιμίζει τον λαό

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ