Στα σπίτια των πλημμυροπαθών της Καλαμάτας ο Σαμαράς – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές της Καλαμάτας βρέθηκε ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς επισκέφτηκε σπίτια που υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές και συνομίλησε με τους κατοίκους.

 «Περπάτησα σπίτι σπίτι από την οδό Αθηνών ως το Φραγκοπήγαδο και δυστυχώς, διαπίστωσα ότι δεν είναι τρία σπίτια που έχουν πληγεί, αλλά 103. Μιλάμε για πραγματικές ανθρώπινες τραγωδίες. Μέσα σε τρεις ώρες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι το βιος τους. Αυτή τη στιγμή πρέπει να δούμε τι πρέπει να γίνει, ώστε να μην ξανασυμβεί μια τέτοια καταστροφή. Το πρώτο πράγμα είναι πως οι δήμοι οφείλουν να κατασκευάσουν αγωγούς ομβρίων υδάτων. Το δεύτερο το οποίο πρέπει να γίνει είναι να δοθούν άμεσα αποζημιώσεις στους πληγέντες. Από το πρωί κινητοποίησα τους ευρωβουλευτές που ήδη έκαναν παρέμβαση στην Κομισιόν» σημείωσε ο κ. Σαμαράς.

«Οι άνθρωποι εδώ δεν πρέπει να χάσουν την ελπίδα τους ότι θα ξαναχτίσουν το μαγαζάκι τους και το σπίτι τους. Οι Μεσσήνιοι και ειδικά οι Καλαματιανοί έχουμε περάσει πολλά και ακόμη δυσκολότερα. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε και τώρα να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη καταστροφή» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή / Πηγή βίντεο-φωτο: tharrosnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Βιβλικές καταστροφές από την θεομηνία – Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – ΦΩΤΟ

Η γυναίκα που φώναξε στους υπουργούς: Με φτυάρια έπρεπε να έρθετε, όχι με κοστούμια – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ