Να δημοσιοποιηθούν άμεσα τα στοιχεία πόθεν έσχες των υπερθεματιστών ζητά ο Κουμουτσάκος

Να δοθούν άμεσα στη δημοσιότητα τα στοιχεία πόθεν έσχες των υπερθεματιστών τηλεοπτικών αδειών ζήτησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Έχει σηκωθεί βοή στην κοινωνία για το θέμα του πόθεν έσχες των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες. Βοή, που υπογραμμίστηκε από την δημόσια καταγγελία ανώτατου κυβερνητικού στελέχους που έκανε λόγο για “μαύρα χρήματα”» επεσήμανε ο κ. Κουμουτσάκος.

«Η Νέα Δημοκρατία κάνει το καθήκον της, φέρνοντας στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, αλλά και στο δημόσιο διάλογο αυτό το οποίο περιμένουν να πληροφορηθούν οι πολίτες. Είμαστε η φωνή των πολιτών, ζητώντας πλήρη διαλεύκανση και πλήρη εικόνα του ζητήματος του πόθεν έσχες» πρόσθεσε.

«Υπάρχει μια διαδικασία ελέγχου, ασαφής κατά την άποψή μας, σύμφωνα με την οποία όσοι συμμετείχαν οφείλουν να καταθέσουν τα πόθεν έσχες τους. Εμείς αυτό το οποίο ζητάμε, όπως ζητούν όλοι οι Έλληνες είναι, μέσα στην ημέρα, αφού κατατεθούν, όλα αυτά τα στοιχεία να δημοσιοποιηθούν» κατέληξε ο κ. Κουμουτσάκος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κουμουτσάκος για τον Τσίπρα: Ο Πρωθυπουργός που λέει ψέματα πριν ακόμα μιλήσει

Η Φώφη Γεννηματά στον Νίκο Χατζηνικολάου: Η Κεντροαριστερά για να πετύχει χρειάζεται μπέσα

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ