Τσίπρας: Η ΝΔ ταυτίστηκε με ιδιωτικά συμφέροντα – ΒΙΝΤΕΟ

Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός, από την Ολυμπία Οδό, με αφορμή τη στάση που κράτησε το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

«Η αξιωματική αντιπολίτευση κράτησε μία στάση, ίσως συνεπή, με μια διαδρομή υπεράσπισης ιδιωτικών συμφερόντων, αλλά μία στάση που δεν αξίζει ούτε σε μια παράταξη που έχει μία ιστορία αλλά ούτε και στον τόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «η υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος είναι πάνω από όλα».

«Μέχρι την τελευταία στιγμή, η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη ταυτίστηκε με ιδιωτικά συμφέροντα. Δεν πίστεψε ότι θα πηγαίναμε κόντρα στο ρεύμα όπως το κάναμε πολλές φορές ενάμιση χρόνο τώρα, κόντρα σε όλο το μιντιακό σύστημα, στο μιντιακό κατεστημένο που δεν ήθελε να βάλει το χέρι στην τσέπη», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Τώρα όμως που τελειώνει ο διαγωνισμός τους καλώ να παραδεχτούν το ατόπημά τους. Τους καλώ όχι μόνο να αναγνωρίσουν ότι αν ακολουθούσαμε αυτά που μας έλεγαν, δηλαδή να αφήσουμε ανοιχτό τον αριθμό τα έσοδα στα δημόσια ταμεία θα ήταν γύρω στα 30 εκατομμύρια», ανέφερε ο Πρωθυπουργός και υπογράμμισε ότι «πρέπει να μπουν κανόνες στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο». 

 

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Στις ευπαθείς ομάδες τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες – ΒΙΝΤΕΟ

Τσίπρας: Έκτακτες δράσεις για τις ευπαθείς ομάδες – ΤΩΡΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ