Ο Σαμαράς στη Bild

Εγγυημένη η αποπληρωμή του δανείου προς τη Γερμανία διαμηνύει σε συνέντευξη του στη γερμανική εφημερίδα ο πρόεδρος της ΝΔ. «Όποιες κι αν είναι οι πολιτικές διαφορές μας η υπογραφή του ελληνικού κράτους είναι δεσμευτική για όλα τα μέρη στην Ελλάδα. Η αποπληρωμή των δανείων ποτέ δεν αμφισβητήθηκε. Εμείς θα επιμείνουμε σε αυτό» υπογραμμίζει στην Bild ο Αντώνης Σαμαράς.

Στον τίτλο της η Bild αναφέρει ότι ο Αντώνης Σαμαράς εγγυάται την αποπληρωμή του δανείου προς τη Γερμανία αν και μετά τις εκλογές θα ανοίξει την συζήτηση για το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας. «Αλλά έχω ήδη καταστήσει σαφές ότι πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές στοπρόγραμμααυτό, αν θέλουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας» επισημαίνει ο πρόεδρος της ΝΔ.Η Bild, που στο παρελθόν έχει επιτεθεί με σκληρά άρθρα κατά της Ελλάδας, αναφέρει ότι ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί «σύντομα να είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας» και δείχνει ότι αποκλείει την επιστροφή στη δραχμή.

Η επιστροφή στη δραχμή θα είχε καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα και αυτό θα μπορούσε επίσης να είχε επικίνδυνες συνέπειες για το σύνολο της ζώνης του ευρώ, είπε στην γερμανική εφημερίδα ο πρόεδρος της ΝΔ. Πηγή: real.gr  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ