Κοντονής: O Πετρούνιας γέμισε χαρά και περηφάνια όλη την Ελλάδα

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια, που απόψε γέμισε χαρά και περηφάνια όλη την Ελλάδα», αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους από τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Η χώρα μας πανηγυρίζει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο χάρη σ’ έναν αθλητή υπόδειγμα, ο οποίος δικαίωσε τις υψηλές προσδοκίες όλων φτάνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και αφού εκτέλεσε άψογα μιας υψηλής δυσκολίας προσπάθεια», σημειώνει ο κ. Κοντονής.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Σταύρου Κοντονή:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια, που απόψε γέμισε χαρά και περηφάνια όλη την Ελλάδα. Η χώρα μας πανηγυρίζει το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο χάρη σ’ έναν αθλητή υπόδειγμα, ο οποίος δικαίωσε τις υψηλές προσδοκίες όλων φτάνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και αφού εκτέλεσε άψογα μιας υψηλής δυσκολίας προσπάθεια. Απέδειξε πως δίκαια βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή του αθλήματός του, κερδίζοντας την καθολική αναγνώριση ακόμα και από τους πολύ σπουδαίους αντιπάλους που είχε στον αποψινό τελικό.

Για μία ακόμη φορά οι Έλληνες αθλητές αποδεικνύουν ότι διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου μπορούν να επιτυγχάνονται, παρά τις πολυποίκιλες δυσκολίες των τελευταίων ετών, με σκληρή δουλειά, αφοσίωση, επιμονή και υπομονή.

Ιδιαίτερα για τον Λευτέρη όλα αυτά αποκτούν πολύ μεγαλύτερη σημασία, προσωπικής δοκιμασίας, την οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη διάρκεια της προετοιμασίας του. Συγχαρητήρια στον χρυσό μας Ολυμπιονίκη, τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη, το τιμ που εργαζόταν γύρω του, την Ομοσπονδία της Γυμναστικής και φυσικά εκείνους που στάθηκαν δίπλα του όλο αυτό το διάστημα».

 

Διαβάστε επίσης: 

Το Ποτάμι: Λευτέρη συγχαρητήρια! Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας

H Γεννηματά για τον Πετρούνια: Nαι Λευτέρη, ναι Ελλάδα

ΝΔ: O Πετρούνιας συμβολίζει την Ελλάδα της αξιοσύνης και της σκληρής δουλειάς

Λεβέντης: Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια

Τα συγχαρητήρια του Καμμένου στον Πετρούνια

Το tweet του Μητσοτάκη για τον “χρυσό” Πετρούνια

Τα συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού στον Πετρούνια

Το συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Πετρούνια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ