Μουζάλας: Δεν υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας

«Ψευδέστατα και εκ του πονηρού» χαρακτηρίζει ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, τα σενάρια που κυκλοφορούν για τον αριθμό των προσφύγων-μεταναστών που πρόκειται να έρθουν στην Κρήτη.

«Δεν ξέρω πώς ακριβώς ξεκίνησαν αυτά τα σενάρια. Αλλά είναι ψευδέστατα και εκ του πονηρού Προσπαθούν να δημιουργήσουν πανικό και πρόβλημα στη σχέση μας με την Ευρώπη και με αυτή την έννοια τα χαρακτηρίζω και αντιπατριωτικά! Δεν υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας» τόνισε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο υπουργός, ο οποίος αναφέρθηκε και σε όλα όσα ακολούθησαν την περιβόητη πια σύσκεψη με τους τέσσερις δημάρχους και τον Περιφερειάρχη στην Κρήτη:

«Τη σύσκεψη την προκάλεσα εγώ. Εγώ ζήτησα να συναντήσω τους δημάρχους Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου, μαζί με τον Περιφερειάρχη για να συζητήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις. Και μπορώ να σας πω ότι ήταν μια ιδιαίτερα ουσιαστική σύσκεψη. Έμαθα εκ των υστέρων ότι υπήρξε μια παραφιλολογία περί μυστικών συναντήσεων και παρασκηνίου. Τίποτα τέτοιο δεν υπήρξε. Ούτε μυστικές συναντήσεις με δημάρχους, ούτε προσυννενόηση, ούτε παρασκήνιο, ούτε το παραμικρό από όσα διακινήθηκαν εκ των υστέρων με προφανή στόχο να μεγαλώσουν το θέμα και να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα».

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης:

Διαψεύδει ο Κυρίτσης για το hot spot στην Κρήτη

Επίθεση Πλακιωτάκη στην κυβέρνηση: Να σοβαρευτούν άμεσα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ