Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ΒΙΝΤΕΟ από το κινητό της καλεί τον κόσμο σε νέες συναντήσεις

Μέσω video που είναι γραμμένο από το κινητό της, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντόπουλου καλεί τον κόσμο σε νέες συναντήσεις, όπως είχε γίνει πρόσφατα στην πλατεία Εξαρχείων, ανήμερα της δεξίωσης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Έτσι η Ζωή Κωνσταντοπούλου οργάνωσε νέο κάλεσμα για αύριο Σάββατο (13/8) στη Χαλκιδική προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα συνεχείς συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα σε ανοιχτά μέρη με κόσμο. Ταυτόχρονα, στο video καλεί τους πολίτες να προτείνουν και οι ίδιοι τα σημεία συνάντησης τους.

Στη συνάντηση της Χαλκιδικής μαζί με την Κωνσταντοπούλου, θα βρίσκονται ο Μιχάλης Χουρδάκης και ο Διαμαντής Καραναστάσης, αλλά και μέλη της νεολαίας που συμμετέχουν στην ακτιβιστική πρωτοβουλία “ΟΧΙ στα Ναι τους” και στην Πλεύση Ελευθερίας.

Παράλληλα με τις δράσεις του “ΟΧΙ στα Ναι τους”, η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει τις περιοδείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταβεί σε Ισραήλ και Παλαιστίνη στο πλαίσιο διεθνούς αποστολής αλληλεγγύης στον Παλαιστίνιο απεργό πείνας Bilal Kayed. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στην Ισπανία, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία σχετικά με το χρέος, την αποκήρυξή του και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντοπούλου: Νέου τύπου διαπλοκή στα ΜΜΕ με εμπλοκή Τσίπρα

Η βόλτα της Κωνσταντοπούλου στη Χαλκίδα – ΦΩΤΟ

Κωνσταντοπούλου: Η Έκθεση του ΔΝΤ συγκροτεί ένα πολύ ισχυρό όπλο στα χέρια του λαού μας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ