Λεβέντης: Να τιμωρηθούν από τον λαό όσοι δεν ψηφίσουν την απλή αναλογική – ΒΙΝΤΕΟ

«Η ψηφοφορία της Πέμπτης είναι η κρισιμότερη. Όσοι δεν ψηφίσουν πρέπει να τιμωρηθούν από τον ελληνικό λαό» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στους βουλευτές και στελέχη του κόμματος του.

Ο κ. Λεβέντης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους, το κόμμα του υποστηρίζει την απλή αναλογική και επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Το αίτημα της απλής αναλογικής είναι καθολικό και αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και άσκησε κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «σήμερα δεν εκπροσωπεί το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, είναι μειοψηφία στον λαό με ποσοστά που δεν ξεπερνούν το 22%».

Ξεκαθάρισε πως δεν αποτελεί «δεκανίκι» του ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε πως δεν έχει ψηφίσει κανένα μέτρο της κυβέρνησης σε αντίθεση με το ΠΟΤΑΜΙ και το ΠΑΣΟΚ που έχουν ψηφίσει μνημόνια.

Σχετικά με τη στάση του Ποταμιού είπε πως αν την Πέμπτη δεν ψηφίσει τον νόμο, τότε είναι φανερή η συμφωνία με τον κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε και στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά λέγοντας ότι έχει «ιστορικές ευθύνες». «Η ψηφοφορία της Πέμπτης βρίσκεται στα χέρια της κ. Γεννηματά» τόνισε ο κ. Λεβέντης προσθέτοντας:  Εάν θέλει να μείνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και το ΠΑΣΟΚ να ξαναμπεί στη Βουλή πρέπει την Πέμπτη να ψηφίσει την απλή αναλογική».

«Θα το δείτε την Παρασκευή μετά την ψηφοφορία, η Ένωση Κεντρώων είναι με τους φτωχούς και τους αδύναμους της κοινωνίας μας» τόνισε μεταξύ άλλων, ο κ. Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προέβλεψε ακόμη ότι το κόμμα του όποτε και αν γίνουν οι εκλογές θα καταλάβει την τρίτη θέση.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Διαβάστε επίσης:

Μπακογιάννη: Στην Ελλάδα αποφασίζει η δικαιοσύνη

Κουβέλης: Βαθιά τομή η απλή αναλογική – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ