Λεβέντης: Ο εκλογικός νόμος φέρνει πιο κοντά την Ένωση Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Εγώ δεν κρύβω ότι το θέμα του εκλογικού νόμου φέρνει κοντά την Ένωση Κεντρώων και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι κορυφαίο θέμα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Παραπολιτικά”.

«Δεν κρύβω ότι όταν βλέπω έναν Πρωθυπουργό και μου λέει ότι “θα φέρω την απλή αναλογική τι θα κάνετε;”, εγώ τι θα πω όχι, όταν αυτό είναι το αίτημά μου, 40 χρόνια; Αυτό με ευχαρίστησε πάρα πολύ. Του είπα όμως του Πρωθυπουργού ότι όλη η άλλη πολιτική του είναι λανθασμένη», πρόσθεσε ο κ. Λεβέντης, αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο που προωθεί η κυβέρνηση.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, σχολιάζοντας το ζήτημα με τις τηλεοπτικές άδειες, εκτίμησε ότι τελικά ο αριθμός των αδειών θα είναι επτά.

«Η άποψή είναι ότι θα γίνουν 7 οι άδειες στο τέλος. Μπορεί να γίνει, μπορεί να υπάρχουν βαθμολογικές ισοπαλίες στην τέταρτη θέση οπότε να αναγκαστεί και να πει “για να μην κλείσουμε κανάλια ας τους βάλουμε καινούργιους κανόνες να λειτουργήσουν”», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

 

Διαβάστε επίσης:

Κουίκ: Ο νόμος της Siemens δεν θα γίνει νόμος του κράτους

Ο Κεδίκογλου για τη Siemens: Είναι αδιανόητο – Η κυβέρνηση αδιαφόρησε για την υπόθεση

Όλες οι αντιδράσεις για την επ’ αόριστον αναβολή της δίκης για τα “μαύρα” ταμεία της Siemens

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ