Κόντρα Παππά-Λοβέρδου για τις τηλεοπτικές άδειες – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και στον κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδο, σημειώθηκε στη Βουλή, κατά τη διαδικασία των επίκαιρων ερωτήσεων, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες.

O Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρθηκε στην επιστολή του Κοινοτικού Επιτρόπου Γκίντερ Έτινγκερ προς την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο ζήτημα της διαχείρισης των τηλεοπτικών αδειών, κάνοντας λόγο για «πολιτικό στρουθοκαμηλισμό».

Από την πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, απάντησε: «επιμένετε να εκτίθεστε. Εκτιμώ ότι είστε ένας έξυπνος άνθρωπος και αναρωτιέμαι γιατί το κάνετε» και πρόσθεσε: «εσείς προσομοιάζετε κάποιον που βλέπει μπροστά του μία μπανανόφλουδα και αντί να στρίψει, καταριέται την τύχη επειδή θα ξαναπέσει».

Στη δευτερολογία του ο Ανδρέας Λοβέρδος, απευθυνόμενος στον Νίκο Παππά είπε: «εγώ σας σέβομαι σαν πολιτικό και φυσικό πρόσωπο, αλλά σε ότι αφορά το αντικείμενο σας λειτουργείτε σαν υπουργός προπαγάνδας».

Τέλος, ο υπουργός Επικρατείας δήλωσε: «η επιτροπή διενέργειας του διαγωνισμού έχει παραλάβει τους φακέλους, έχει ξεκινήσει ο έλεγχος και σε συνεργασία με την εταιρεία ορκωτών ελεγκτών, θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Ιουλίου, όπου και θα ανακοινωθεί η λίστα των υποψηφίων οι οποίοι έχουν περάσει το στάδιο της προεπιλογής και θα πάνε στο στάδιο της δημοπρασίας». 

 

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ