Η ΝΔ για την απόφαση του Πρωτοδικείου για την “Μαρινόπουλος”

Με αφορμή την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου για τον Όμιλο Μαρινόπουλο, από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την επιβολή κεφαλαιακών περιορισμών (capital controls), με την υπερφορολόγηση και την παντελή έλλειψη εμπιστοσύνης, έχει επιβαρύνει δραματικά το οικονομικό περιβάλλον στη χώρα.

Τα λουκέτα στις εταιρείες αυξάνονται καθημερινά.

Πολύ σοβαρή είναι και η υπόθεση του Ομίλου Μαρινόπουλου που αφορά δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους και εκατοντάδες συνεργαζόμενες εταιρείες.

Σήμερα, εγκρίθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο η αίτηση υπαγωγής της εταιρείας στο καθεστώς προσωρινής προστασίας, δίνοντας ανάσα χρόνου στην επιχείρηση.

Και αυτό παρά την αντίθετη θέση του Ελληνικού Δημοσίου που ευτυχώς δεν επηρέασε αρνητικά την κρίση του δικαστηρίου, δίνοντας την ευκαιρία στην εταιρεία να διασωθεί.

Η ακολουθούμενη οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης καταστρέφει την επιχειρηματικότητα, έχει αρνητικές επιπτώσεις σε κάθε εργαζόμενο, στρεβλώνει τη λειτουργία της αγοράς και οδηγεί σε αδιέξοδο τις υγιείς επιχειρήσεις».

 

Δείτε επίσης:

Τι λέει το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους για τη στάση του στην υπόθεση της “Μαρινόπουλος”

Η ανακοίνωση της “Μαρινόπουλος” για την απόφαση του δικαστηρίου

Τι αποφάσισε το δικαστήριο για την “Μαρινόπουλος”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ