Το Ποτάμι: Εκτός πραγματικότητας ο Πρωθυπουργός και το επιτελείο του

Η σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα αποδεικνύει περίτρανα πόσο εκτός πραγματικότητας βρίσκεται τόσο αυτός όσο και το επιτελείο του αναφέρει το Ποτάμι για την ομιλία του Πρωθυπουργού.

«Προφανώς αγνοούν ότι η υγιής και διατηρήσιμη ανάπτυξη στηρίζεται σε σοβαρές επενδύσεις από σοβαρούς επιχειρηματίες και δεν έρχεται με απλοϊκές εκθέσεις ιδεών. Πως θα έρθουν νέοι επενδυτές και ποια κίνητρα θα δοθούν για να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους αυτοί που ήδη δρουν στην Ελλάδα; 

Αυτό το ερώτημα δεν απαντήθηκε ούτε σήμερα. Αντιθέτως διατηρείται το κακό ψυχολογικό και υφεσιακό κλίμα που δημιουργούν τα πρωτοφανή φορολογικά μέτρα, η κρατικίστικη αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και το πολιτικό μήνυμα που εκπέμπουν οι υποκριτικοί λυγμοί υπουργών της κυβέρνησης μετά από κάθε ιδιωτικοποίηση» αναφέρει το Ποτάμι .

«Με τέτοια μυαλά, θα συζητάμε διαρκώς για το πως θα μοιράσουμε τη φτώχεια κι όχι πως θα πάρουν όλοι μέρισμα ανάπτυξης. Το φόντο που επέλεξαν απόψε οι επικοινωνιολόγοι της κυβέρνησης είναι πράγματι εντυπωσιακό. Όμως όταν δεν υπάρχει μήνυμα η εικόνα παραμένει κενή και τελικά εικόνα, όπως το όμορφο φόντο του Καστελλόριζου το 2010» καταλήγει η ανακοίνωση .

ΠΗΓΗ: Real.gr

Διαβάστε επίσης:

Το κείμενο του Χατζιδάκι που αφιέρωσε ο Θεοδωράκης στην κυβέρνηση

Τσίπρας: Πλέον μπορούμε να σχεδιάσουμε την Ελλάδα της μεταμνημονιακής εποχής – ΒΙΝΤΕΟ

ΝΔ: Οι πολίτες γνωρίζουν ότι Τσίπρας και ανάπτυξη δεν πάνε μαζί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ