Ο Κουτσούμπας για το προσφυγικό: Έχει περιπλακεί πολύ το ζήτημα – ΒΙΝΤΕΟ

“Έχει περιπλακεί πάρα πολύ το ζήτημα. Είναι από μόνο του πολύ δύσκολο πρόβλημα για κάθε χώρα που το αντιμετωπίζει, αλλά έχει περιπλακεί και με τη συμφωνία Ε.Ε. –Τουρκίας και βέβαια έχουμε αλυσιδωτές επιπτώσεις. Έχουμε εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων στη χώρα μας και έχουμε παραβίαση του προσφυγικού δικαίου” δήλωσε ο Δημήτ��ης Κουτσούμπας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό”, αναφερόμενος στο προσφυγικό.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνυπέγραψε να κατέβει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο για “να λύσει δήθεν το προσφυγικό και περιδιαβαίνει η ναυτική του δύναμη από πάνω μέχρι κάτω στο Αιγαίο για άλλους ουσιαστικά λόγους εμπλέκοντάς τη χώρα μας σε επεμβάσεις, σε πολεμικούς κινδύνους”.

“Ο ελληνικός λαός με τη συμπεριφορά του έδειξε αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Έκλεισε τα αυτιά του ρατσιστικές και φασιστικές φωνές” τόνισε ο κ. Κουτσούμπας ενώ είπε ότι θα έπρεπε από την αρχή η κυβέρνηση να είχε απαιτήσει να φεύγουν οι πρόσφυγες κατευθείαν από την Τουρκία. 

“Δεν χρειαζόταν να γίνεται όλο αυτό το δουλεμπόριο ανθρώπων και ψυχών και να σκυλοπνίγονται στο Αιγαίο με τα σαπιοκάραβα και τα καϊκια.” 

Δείτε το βίντεο 

 

 

Διαβάστε επίσης

Κουτσούμπας: Κάηκε νωρίς ως “λαγός” ο Λεβέντης – ΒΙΝΤΕΟ

Κουτσούμπας: Είμαστε υπέρ της ανόθευτης απλής αναλογικής – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ