Με συνθήματα υποδέχθηκαν τον Κατρούγκαλο στο Ηράκλειο – ΒΙΝΤΕΟ

Φωνάζοντας συνθήματα κατά της μνημονιακής πολιτικής, εκπρόσωποι φορέων υποδέχθηκαν τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κατρούγκαλο, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, χαρακτηριστικό στιγμιότυπο ήταν το εξής, μόλις ο κ. Κατρούγκαλος πλησίασε τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Στέλιο Βοργιά και του άπλωσε το χέρι για να τον χαιρετήσει, ο Πρόεδρος του ΕΚΗ, επιδεικτικά, απέφυγε να σφίξει το χέρι του υπουργού.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Κατρούγκαλος έκανε λόγο για “μαύρη πληροφόρηση” αναφορικά με την πολιτική της κυβέρνησης, και για ενημερωτική εκστρατεία προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για την αλήθεια των μέτρων που θα φέρουν άνοδο της οικονομίας, όπως ισχυρίστηκε.

Για την ανεργία, παραδέχθηκε πως είναι πολύ υψηλή, αλλά είπε ότι στόχος των μέτρων είναι η μείωσή της.

Ερωτώμενος για το κίνημα “#Παραιτηθείτε“, ο κ. Κατρούγκαλος έκανε λόγο για κάποιους οι οποίοι ενώ παλαιότερα λοιδορούσαν τα κινήματα, τώρα θέλουν οι ίδιοι να γίνουν “κατσαρολάκηδες”

Νωρίτερα, από την Λότζια ξεκίνησε την επίσκεψή του στο Ηράκλειο ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου καλωσορίζοντας τον κ. Κατρούγκαλο, τον κάλεσε να συμβάλει στη λήψη μέτρων που να μειώνουν τις επιπτώσεις των “μνημονίων” για τους ασθενέστερους.

Ο Δήμαρχος και ο Υπουργός συζήτησαν σε θετικό κλίμα για εργασιακά θέματα και ειδικότερα για θέματα προσλήψεων και για προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες εργαζομένων στο Δήμο Ηρακλείου.

Εκτός από τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό και τον Υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο, στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης, ο πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Απόλλωνας Φιλιππής , ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Παυλιδάκης και η δημοτική σύμβουλος κ. Μαρία Καλουδιώτη.

Ο Υπουργός Εργασίας θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ απόψε στις 8:00 μ.μ στην Αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου με θέμα: «Τρέχουσες Πολιτικές Εξελίξεις»

Πηγή: flashnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Κατρούγκαλος: Η αναθεώρηση του Συντάγματος δεν μπορεί να τεθεί σε δημοψήφισμα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ