Ο Μάρδας για τους μετανάστες – επενδυτές και το ελληνικό Νταβός – ΒΙΝΤΕΟ

«Υπάρχει πρόβλεψη για τους μετανάστες – επενδυτές στον καινούργιο αναπτυξιακό νόμο» σχολίασε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας.

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Μάρδας είπε χαρακτηριστικά: «Στον καινούργιο επενδυτικό νόμο υπάρχει πρόβλεψη για τους μετανάστες έτσι ώστε να διευκολύνονται και να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα».

Παράλληλα, ο κ. Μάρδας ρωτήθηκε και για το περίφημο ελληνικό Νταβός, το οποίο όπως αποκάλυψε, «προχωράει με πολύ προσεκτικά βήματα καθώς είναι κάτι που για πρώτη φορά το έχουμε στα χέρια μας» και θα γίνει στην Αιγιαλεία.

Τόνισε ότι «έχουν γίνει σχετικές μελέτες και έχουν συσταθεί τρεις επιτροπές σε εθελοντικό επίπεδο, επισημαίνοντας ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι η δημιουργία αυτού του νησιού χωρίς τη συμβολή του κρατικού προϋπολογισμού και το ΕΣΠΑ, αλλά με τη συμμετοχή ιδιωτών-κρατών. Ήδη ορισμένα από τα κράτη στα οποία έγινε η παρουσίαση, όπως τόνισε, εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και ξεκαθάρισε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι το μάνατζμεντ να μην το έχει το κράτος, ώστε η επένδυση να προχωρήσει γρήγορα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Καρακώστα: Είναι σαφές ότι δώσαμε φθηνά το Ελληνικό – ΒΙΝΤΕΟ

ΝΔ: Σκανάρει τους Υπουργούς, παρακολουθεί το #παραιτηθείτε

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ