Ο Καμμένος για τη ΝΔ: Σταματήστε να είστε ο συνήγορος υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν καταλαβαίνω την αγωνία της ΝΔ, κάποτε η ΝΔ κατήγγειλε τον Γιάννο Παπαντωνίου, αντί να υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ τον εαυτό του και τις κυβερνήσεις του, βλέπω να το υπερασπίζεται η ΝΔ» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι: «το 1993 όταν μίλαγα για τον Τσοχαντόπουλο εσείς λέγατε ότι αποτελεί μνημείο ηθικής, όταν μιλάγαμε για τα υποβρύχια εσείς ουρλιάζατε. Ο κ. Κουτσούκος δέχτηκε τότε ως βουλευτής και υποστήριζε ότι οι αριθμοί λογαριασμών που έπαιρναν τις μίζες ήταν αριθμοί τηλεφώνων. Βγαίνατε και υπογράφατε την εντιμότητα του Παπαντωνίου και του Τσοχατζόπουλου. Εσείς καταδικαστήκατε και μπήκατε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

«Η ΝΔ που τα κατήγγειλε τότε, σήμερα αρχίζει να απορεί πως θα πάρουμε από τους κωδικούς που αφορούν τέτοιου είδους συμβάσεις για να τους πάμε στα ειδικά μισθολόγια για να εφαρμοσθεί η απόφαση να μην μειωθούν  οι μισθοί των στρατιωτικών. Σταματήστε να είστε ο συνήγορος υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απαντώντας στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιο Δαβάκη, που νωρίτερα κατηγόρησε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αδειάζεστε από τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο», είπε:«Σε αυτήν την κυβέρνηση δεν αδειάζει κανείς κανένα», είπε 

«Μου θυμίζετε σκανδαλοθηρικά περιοδικά που λένε ότι χωρίζει το τάδε με το τάδε ζευγάρι. Ε λοιπόν εμείς δεν χωρίζουμε», συνέχισε ο κ. Καμμένος, υπερασπιζόμενος την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Θα προχωράμε μαζί μέχρι το τέλος, τα δύσκολα τα περάσαμε, τώρα έρχονται τα εύκολα. Έρχονται οι καλές μέρες», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόσθεσε:

«Σας διαβεβαιώνω ότι με τον κ. Τσακαλώτο είμαστε σε πλήρη συνεννόηση και δεν έχουμε καμία κόντρα».

Δείτε τα βίντεο:

Δείτε επίσης:

Γεννηματά: Ο κ. Τσίπρας καμαρώνει στο μαγικό του καθρέφτη

«Υπάρχουν υπουργοί με offshore;», ρωτούν 38 βουλευτές της ΝΔ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ