Λεβέντης: Η διάταξη που φέρατε είναι φωτογραφική για την οικογένεια Μητσοτάκη – ΒΙΝΤΕΟ

«Φωτογραφική» για την οικογένεια Μητσοτάκη, χαρακτήρισε την τροπολογία που αφορά τις offshore των υπουργών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, από το βήμα της Βουλής.

«Από μία διάταξη που επιτρέπονται όλα, πάμε σε μία διάταξη που απαγορεύονται όλα. Από την ίδια κυβέρνηση. Πότε είχε δίκιο; Ποιο ήταν το σωστό; Μία βουλή να τα επιτρέπει όλα και μετά τριήμερων, να τα απαγορεύει όλα», είπε αρχικά ο κ. Λεβέντης και συνέχισε:

«Πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι δεν θα καταπέσει αυτός ο νόμος στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια; Η διάταξη αυτή, είναι φωτογραφική για την οικογένεια Μητσοτάκη κι αυτό δεν έπρεπε να το κάνετε. Δεν είναι ωραίο στη Βουλή να ψηφίζονται νόμοι εκδικητικοί».

«Αν έχετε επιχειρήματα, εξοντώστε την πολιτικά, διά άλλου τρόπου. Με αυτόν τον τρόπο, την ηρωοποιείτε», πρόσθεσε ακόμα.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κύριος Τσίπρας, να χρεωθεί αυτή τη διάταξη ως εκδικητική πράξη. Δεν του χρειαζόταν. Από τη μία ζητάτε συναίνεση και από την άλλη, διά πράξεών σας οδηγείτε σε όξυνση», σημείωσε ο κ. Λεβέντης.

«Ασχέτως αν είναι του Τσοχατζόπουλου ή όχι, το παλαιό ΠΑΣΟΚ, είναι μέσα σας. Όλες οι νομαρχιακές του παλαιού ΠΑΣΟΚ έχουν προσχωρήσει στις τάξεις σας. Ήρθαν σε εσάς για να σώσουν τα κεκτημένα τους. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, όταν είδαν ότι το ΠΑΣΟΚ μεταλλάχθηκε σε δεξιό κόμμα, ήρθαν σε εσάς για να κρατήσουν τα κεκτημένα τους», σχολίασε ο κ. Λεβέντης, αναφερόμενος στα όσα είπε νωρίτερα από τα έδρανα του κοινοβουλίου ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Βαριές καταγγελίες του Θεοδωράκη κατά της κυβέρνησης – ΒΙΝΤΕΟ

Θεοδωράκης: Εσείς κ.Τσίπρα έχετε στο επιτελείο σας συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου – BINTEO

Τσίπρας: Δεν πρόκειται να ανεχτούμε μύγα στο σπαθί μας σε θέματα ηθικής – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση του Μητσοτάκη στον Τσίπρα για τις offshore

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ