Ο Μπαλάφας για τις off shore: Η κυβέρνηση έπρεπε να προσέξει περισσότερο – ΒΙΝΤΕΟ

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Αυγή” υπό τον τίτλο “Οφσάιντ με τις off shore”, με το οποίο ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τη ρύθμιση με τις off shore, σχολίασε ο υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Μπαλάφας, στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star.

«Ίσως χρειάζεται μία ρύθμιση για να αρθεί η παρεξήγηση, διότι δεν υπάρχει θέμα επί της ουσίας, είπε ο κ. Μπαλάφας και πρόσθεσε: «Δεν νοείται Έλληνας πατριώτης, δεν με ενδιαφέρει αν είναι πολιτικός ή όχι, που σε αυτή τη φάση προσπαθεί με διάφορα τέτοια κόλπα και τέτοιες ενέργειες, έστω και αν τυπικά είναι νόμιμες, να βγάλει χρήματα έξω για να μην υποστεί τις όποιες επιβαρύνσεις».

«Η πρόθεση δεν ήταν να διευκολύνεται κανείς να πάει σε εξωχώριες εταιρίες, αλλά στο πλαίσιο μίας αντίληψης που έχουν οι Ευρωπαίοι για τον ανταγωνισμό να μην εμποδίζεται κάποιος να έχει τη δυνατότητα να κινηθεί και να βγάλει χρήματα προς τα έξω. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτο. Το θεωρώ ανήθικο πολιτικά για όποιον ασκεί αξίωμα. Αν υπήρχαν τέτοιοι θα ήταν πολύ χρήσιμο να βγουν στη σέντρα. Να ανακοινώσουν ποιοι είναι αυτοί», ανέφερε ο κ. Μπαλάφας.

Τέλος απαντώντας στο ερώτημα να πρόκειται για “λάθος της κυβέρνησης” ο Γιάννης Μπαλάφας απάντησε: «Έπρεπε να προσεχθεί περισσότερο. Ακόμα  και ο τρόπος που είναι διατυπωμένο δημιουργεί εσφαλμένη εντύπωση». 

 

Δείτε το βίντεο από το Star

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η ερώτηση που κατέθεσε η ΝΔ για τις offshore

Ερώτηση για τις offshore καταθέτει η ΝΔ

Γεννηματά: Οι δήθεν υπερασπιστές των φτωχών στήνουν business με off shore;

Επίθεση του Μαξίμου στη ΝΔ για το Πόθεν Έσχες

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση για τις offshore

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ