Λοβέρδος: Η κυβέρνηση επιστρατεύει και τον Λαζόπουλο για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα

«Όσο και αν προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα επιστρατεύοντας πολιτικούς, ακόμη και το Λαζόπουλο, όλα αυτά που περνάμε είναι αχρείαστα», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον focus fm της Θεσσαλονίκης.

«Η χώρα επιφορτίστηκε με ένα αχρείαστο μνημόνιο» τόνισε ο κ. Λοβέρδος, λέγοντας παράλληλα πως «η κυβέρνηση τα κατεβάζει όλα αμάσητα. Είναι ανίκανοι, είναι κυβέρνηση σε slow motion, δεν μπορούν να οδηγήσουν την χώρα στην ανάπτυξη. Είναι κυβέρνηση της αριστεράς Τσάβες-Μαδούρο δεν έχουν καμία σχέση με μας και τους γυρίζουμε την πλάτη».

«Οι πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ το Σεπτέμβρη δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα θα πρέπει να το σκεφτούν δεύτερη φορά από εδώ και πέρα. Οι δικοί μας ψηφοφόροι και αυτοί που επανέρχονται σε μας, έχουν κάτι παραπάνω από απέχθεια στο ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναφορικά με τα σενάρια συμμετοχής στην κυβέρνηση πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ας πάρουν ότι αποτυχημένο κινείται και ας το βάλουν σε θέσεις να κυβερνήσουν να αποτύχουν για ακόμη μία φορά. Κανένας δεν θα ανεβαίνει σε καράβι που βουλιάζει. Οι άνθρωποι που ακούγεται ότι θα μπουν στο κυβερνητικό σχήμα δεν είναι ικανοί να διοικήσουν ούτε περίπτερο» πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Πηγή: YouTube/FOCUS FM 103,6

Δείτε επίσης:

Φίλης: Είμαστε εδώ για να αποτίσουμε φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων- ΒΙΝΤΕΟ

Η Καρακώστα για τους “φοροφυγάδες” του ΕΚΑΣ: Δεν είπα εγώ αυτή τη λέξη…

Μπακογιάννη: Μιλάμε για πέντε ορόφους φόρους…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ