Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μπει στην κυβέρνηση ο Κουβέλης

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην κυβέρνηση ο Φώτης Κουβέλης, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο του προταθεί από το Μαξίμου. 

“Δεν έχω κάνει απολύτως καμία συζήτηση. Εκείνο το οποίο πράττω εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι  ότι θέλω να επιτύχει η προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου για αυτό και με ένα δημόσιο λόγο λέω τις απόψεις μου, προωθώ προτάσεις οι οποίες πρέπει να υπάρξουν αλλά σε ότι αφορά τη συμμετοχή μου ή τη μη συμμετοχή μου σε νέο κυβερνητικό πιθανόν σχήμα, δεν υπάρχει τίποτε συγκεκριμένο.  Δεν έχω κάνει καμία τέτοια συζήτηση” δήλωσε στο Ραδιοσταθμό Παραπολιτικά, ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας του με την κυβέρνηση.

Ερωτηθείς αν είχε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, τόνισε: “Με τον πρωθυπουργό είχα μια επικοινωνία πριν από 25 ημέρες με ένα μήνα η δε συζήτησή μας αφορούσε σε όλα εκείνα τα οποία έχουν σχέση με την πορεία των πραγμάτων αναφορικά και με το τότε πρώτο Eurogroup και εν συνεχεία βέβαια το Eurogroup το οποίο θα γίνει στις 24 του μηνός. Τα ζητήματα της αξιολόγησης, τα ζητήματα της πορείας της χώρας μέσα στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα απετέλεσαν, όσες φορές μίλησα με τον πρωθυπουργό, το περιεχόμενο της συζήτησής μας. Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο”.

Τέλος σε ερώτηση του δημοσιογράφου ποια θα ήταν η απάντησή του στο πιθανό αίτημα του πρωθυπουργού για συστράτευσή του με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε χαρακτηριστικά: “Θα το συζητήσω..”

 

Δείτε επίσης:

Ο Κουρουμπλής για τον νέο εκλογικό νόμο: Μέχρι 10 έδρες στις μεγάλες περιφέρειες

Μπακογιάννη: Η συζήτηση για τον εκλογικό νόμο γίνεται ενόψει ανασχηματισμού – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ