“Επίθεση” Μπουτάρη σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Απειλές κατά  ΜΜΕ και δημοσιογράφων από τον Γιάννη Μπουτάρη, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου παρουσία σύσσωμης της διοίκησης του δήμου.

Μετά την δυσφορία των δημοσιογράφων στην ανακοίνωση του ότι θα βάλει εισιτήριο ενός-δύο ευρώ στον Α΄ προβλήτα Θεσσαλονίκης, διότι πρέπει να αυτοχρηματοδοτείται, σε λίγο χρόνο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πήρε πίσω την ανακοίνωση και εξαπέλυσε απειλές  σε όποιον δημοσιογράφο το δημοσιεύσει.

Η Βεργίνα Τηλεόραση επικοινώνησε με την Δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης και τον δημοσιογράφο Λάζαρο Θεοδωρακίδη συμβασιούχο Διευθυντή για να πάρει το πλήρες υλικό από την συνέντευξη τύπου και η απάντηση που δόθηκε είναι ότι δεν υπάρχει. Ρώτησε τον Διευθυντή της ΤV 100 και τον δημοσιογράφο που κάλυψε το ρεπορτάζ εάν συμφωνεί με αυτή την επίθεση του δημάρχου προς τους δημοσιογράφους και για ποιο λόγο διαγράφηκε το δημόσιο υλικό και δεν δόθηκε σε όσους το ζητούν.

Προκύπτουν λοιπόν εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο που επιδιώκει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης να ελέγξει την πληροφορία, ακόμη και αυτήν που προέρχεται δημόσια από τον ίδιο.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του «Βεργίνα Τηλεόραση»:

ΠΗΓΗ: i247.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπουτάρης δεν αποχωρίζεται ποτέ το τσιγάρο – ΦΩΤΟ

Η πρόταση του Μπουτάρη για τη φιλοξενία ασυνόδευτων προσφύγων

Άναψαν τα αίματα στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης με αφορμή τον Μουζάλα – Τι είπε ο Μπουτάρης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ